• Liturgisch centrum Immanuëlkerk

  • Liturgisch centrum Ontmoetingskerk

  • Liturgisch centrum De Rank

Lees meer over de Protestantse Gemeente Waddinxveen.

Protestantse Gemeente

Nieuws en informatie over wijkgemeente Immanuëlkerk

Immanuëlkerk

Nieuws en informatie over wijkgemeente Ontmoetingskerk

Ontmoetingskerk

Nieuws en informatie over wijkgemeente De Rank

De Rank

Het laatste nieuws

Word collectant en help vluchtelingen wereldwijd Van 26 tot en met 31 maart vindt de jaarlijkse ZOA-Collecteweek plaats voor slachtoffers van natuur- en oorlogsgeweld.

Om de collecte zo goed mogelijk uit te voeren en tot een succes te maken, zoekt ZOA vrijwilligers. Helpt u mee met collecteren?
Wereldwijd zijn er momenteel ruim 65 miljoen vluchtelingen en het worden er steeds meer. Denk aan de Rohingya in Myanmar die huis en haard achter hebben gelaten. Of aan Jemen, waar een burgeroorlog al meer dan anderhalf jaar duurt en zo’n 21 miljoen van de 25 miljoen inwoners direct afhankelijk is van humanitaire hulp. Deze mensen zijn alles kwijt en hebben dringend hulp nodig.

We zoeken nog collectanten om deze mensen te helpen. Voor u een uurtje inzet, voor hen hoop op een betere toekomst! ZOA helpt met de opbrengst van de collecteweek mensen die slachtoffer zijn van een oorlog of natuurramp en daardoor alles zijn kwijtgeraakt. Dat doen ze door hen ter plekke of in een buurland op te vangen en noodhulp te bieden. Denk hierbij aan voedsel, schoon drinkwater en (tijdelijk) onderdak. Daarnaast helpen ze deze mensen ook om na een ramp hun leven weer op te bouwen.

Helpt u mee? Ervaar dat u het verschil kunt maken. Het collecteren kost ongeveer een uur tijd. Meldt u aan via deze website of bij Lenie Bins, 06-40132880 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kerkdiensten

Palmzondag 25 mrt 2018

Ontmoetingskerk
  • 19:30 ds. H.G. van Viegen, Passiedienst
Immanuëlkerk
  • 10:00 ds. H.G. van Viegen, Palmzondag
De Rank
  • 10:00 Ds. J. Scheele-Goedhart, Amsterdam (Palmzondag)
  • 18:30 Ds. M. Zandbergen

Maandag 26 mrt 2018

Immanuëlkerk
  • 19:30 mw. A. Compagne en mw. A. Keller, Stiltewandeling en Taizé-a...

Dinsdag 27 mrt 2018

Immanuëlkerk
  • 19:30 ds H.G. van Viegen en pastor L. Everts, boeteviering