E-mailAfdrukken

Hoorders aan het woord

Evenement

Titel:
Hoorders aan het woord
Wanneer:
di 6 oktober 2020, 10:00
Locatie:
Ontmoetingskerk - Waddinxveen, Zuid-Holland
Categorie:
Act.IK/OK+

Omschrijving

"Geloof is uit het horen”, zegt Paulus in Romeinen 10:17. Goed luisteren is ons gezamenlijk vertrekpunt als de Bijbel op tafel komt. We stellen ons samen open voor wat er in die woorden en verhalen op ons toe komt. Niemand kan daarbij de bijbel naar zich toe trekken en doen of zijn of haar uitleg de enig juiste is. De opengeslagen bijbel blijft in het midden liggen… Al sprekend in de kring delen we wat we horen, laten ons er door verrassen, proberen verbindingen te horen met ons eigen leven. Waar nodig scherpen we ons gehoor door wat achtergrondinformatie bij de tekst. Bij dat alles komen we zelf aan het woord met heel ons hebben en houden.

We gaan in deze kring in gesprek over de Bijbeltekst voor een eerstvolgende zondag. Zo kan wat we samen ontdekken ook vruchtbaar worden voor de hele gemeente. Er is geen bijzondere voorkennis nodig om aan deze kring deel te nemen. We nemen bij het horen gewoon onszelf en onze eigen levensgeschiedenis mee.

Aanmelden bij Gerard van Viegen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0182-631007


Locatie

Locatie:
Ontmoetingskerk
Straat:
Groensvoorde 3
Postcode:
2742 DJ
Plaats:
Waddinxveen
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Ontmoetingskerk

 

Groensvoorde 3
2742 DJ Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 614574