• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Kerkbalans 2021

 

Hieronder de berichten met betrekking tot de uitzending van
David Begeer vanuit onze wijkgemeente naar de Logos Hope (OM)
Facebook-pagina David Begeer | Klik hier voor de Nieuwsbrieven.

Steun het werk van David: doneer online.

 

Naar huis! En dan? Zoals misschien al gelezen in de vorige nieuwsbrieven kom ik spoedig naar huis. Intussen is ook het ticket geboekt voor 7 juli en ben ik begonnen met inpakken en opruimen. Het zal je verbazen hoeveel een mens kan verzamelen in 1,5 jaar. De komende dagen heb ik vrij van mijn werk om in te pakken en me voor te bereiden op het vertrek.

Net zoals toen ik naar het schip ging, moet ik me goed voorbereiden voor de terugreis. Het wordt weer een enorme aanpassing om van een omgeving waar je woont, werkt en leeft met 400 man, met 4 op een kamer en waar er een druk schema is met vrijwel iedere dag wel iets te doen, thuis te komen bij mijn familie in een gezin waar nog maar 5 wonen en waar je zelf je tijd moet inplannen en regelen.

Tussen het toegestuurd krijgen van deze up date en het plaatsen zit wel enige tijd. Ondanks dat is het wel de moeite waard om te plaatsen en te lezen.

Link naar update

Lees hier wat David ons te vertellen heeft over zijn leven op het schip.

link naar nieuwsbrief

Ook na de laatste berichten is er weer¬†veel gebeurd op het schip. Hier in¬†Brazili√ę zijn we gemiddeld 2 weken in¬†een haven in plaats van, zoals we in¬†andere landen deden, 4 weken.¬†Hierdoor gebeurt er in een korte tijd¬†heel veel in een haven.

Iets wat ik hier kan uitlichten is één van onze grotere doelen. Vanuit het schip worden er meerdere stappen genomen wanneer we in een haven aankomen. Ten eerste krijgen we uiteraard bezoekers aan boord en praten we veel met mensen, maar
wat men van buitenaf niet ziet, is dat we ook veel met lokale kerken praten. We geven advies over hoe ze meer mensen kunnen bereiken en we brengen de kerken in contact met elkaar.

Het Thuis Front Team voor David Begeer is heel blij met het initiatief van Ward van Teylingen. Dat initiatief is het organiseren van bootcamp trainingsavonden. De opbrengst van de bootcamp avonden zijn bestemd voor David. Dat is top!

Er kunnen nog steeds mensen meedoen met deze bootcamp. Dus voor de sportievelingen onder ons: meld je aan. Het is goed voor lijf en leden en David is er ook bij gebaat.

Voor verder informatie en inschrijving, zie de poster.

 

 

 

Het schip waar David op vaart heeft de afgelopen maanden niet stil gelegen. Ze zijn in Argentini√ę van Rosario naar Buenos Aires gegaan en daarna door naar Mar del Plata. Hierna zijn ze doorgevaren naar Santos in Brazili√ę. In de genoemde¬†plaatsen hebben ze vanuit het schip verschillende evenementen georganiseerd, voor kinderen, jongeren en volwassenen. Dit om te kunnen evangeliseren, maar ook om samenwerking tussen kerken aan te moedigen.

Het ThuisFrontTeam voor David Begeer heeft een nieuwe actie bedacht. Het is een kortlopende actie waarbij het mogelijk is mooie decoratieve kamerplanten aan te schaffen.
Planten in glas, met een fotolijstje, in een dinosaurus potje en nog veel meer. Klik op de bestellijst hieronder en dan ziet u het hele assortiment.

De afgelopen maanden heeft David¬†weer veel bijzondere ervaringen opgedaan. In de nieuwsbrief van juli is¬†daarover uitgebreid verslag gedaan,¬†maar omdat deze in de zomervakantie uitkwam, kan het zijn dat u deze¬†gemist heeft. Daarom een korte¬†weergave van de belevenissen.¬†Het schip heeft voor onderhoud stil¬†gelegen, maar dat wil niet zeggen¬†dat David en alle andere werkers op¬†het schip stil hebben gezeten. Ze zijn¬†op pad geweest naar Bel√©m in Brazili√ę waar zij onder andere een kerk¬†dienst hebben geleid.