• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Teunie de Kruijf
Positie:
Vertrouwenspersoon De Rank
Adres:
Waddinxveen
Telefoon:
(0182)632522
Fax:
Klik hieronder op Overige Gegevens voor mijn verhaal
E-mail verzenden
(optioneel)
Overige gegevens:
Mijn naam is Teunie de Kruijf, ik ben alleenstaand ouder en moeder van een zoon. Ik werk als maatschappelijk werkster op een Medisch Kinderdagverblijf. 

Toen ik gevraagd werd deel te nemen in de vertrouwenscommissie had ik wel mijn twijfels. Maar het voelde ook als een soort roeping. Misschien een groot woord, maar toch….

Het raakt me altijd diep als ik hoor dat mensen hun problemen of geheimen niet binnen hun christelijke gemeente durven te vertellen. Mensen zijn vaak bang voor afwijzing, oordeel, etc. In mijn werk kom ik regelmatig in aanraking met mensen die een geheim met zich meedragen. Het valt me op dat vaak kerkelijk meelevende mensen hun geheimen niet in eigen kring durven te vertellen. Dit heeft mij altijd verbaasd en bewogen. Juist binnen de christelijke gemeente zou toch openheid moeten kunnen zijn, zonder veroordeling . Een warme plek waar je mag zijn zoals je bent… Maar ook toen ikzelf met een geheim rondliep, vertelde ik dit in eerste instantie ook niet in christelijke kring.

Dat er binnen De Rank gezocht is naar mogelijkheden om een plek te creëren waar je over je problemen en geheimen kunt praten, vind ik een goede zaak. Of een vertrouwenscommissie hier iets aan kan doen zal de tijd leren. Ik wil hier wel graag aan meewerken. En ik hoop dat u of jij die met niemand durft te praten over wat je werkelijk bezighoudt, de stap zal durven te nemen om kontakt te zoeken. Bel of mail om een afspraak te maken.


Teunie de Kruijf (klik hierboven op Contactformulier om mij een berucht te sturen)

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten