• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Simon Lodder
Positie:
Vertrouwenspersoon De Rank
Adres:
Sterrenlaan 40
Waddinxveen
Telefoon:
(0182)617129
Fax:
Klik hieronder op Overige Gegevens voor mijn verhaal
E-mail verzenden
(optioneel)
Overige gegevens:
Ik ben Simon Lodder. Vanaf het ontstaan van De Rank hebben wij ons als gezin aangesloten. Al snel werd ik gevraagd om de taak van kerkrentmeester op mij te nemen. 

Deze vraag kwam niet onverwacht omdat ik in het dagelijks leven werkzaam ben in de financiële sector. Negen jaar heb ik deze functie vervuld en toen dit ten einde liep ben ik gaan bedenken welk vrijwilligerswerk ik in de toekomst zou willen gaan doen. Ik kwam met mijn interesses uit bij de sociaal-maatschappelijke hulpverlening en heb toen de opleiding tot Psycho-Pastoraal begeleider gevolgd.

Inmiddels ben ik al weer een paar jaar actief als vrijwilliger bij „t Swanenburghshofje in Gouda, bij Gevangenenzorg Nederland en binnenkort start ik bij het project SchuldHulpMaatje. Toen mij werd gevraagd plaats te nemen in de vertrouwenscommissie was ik hiervoor meteen enthousiast.

Ik vind het fijn dat binnen De Rank deze plek is gecreëerd. Door mijn ervaring als vrijwilliger bij de eerder genoemde organisaties weet ik hoe moeilijk het voor mensen kan zijn om over bepaalde aspecten te praten. Ik hoop dat wij als commissie vertrouwen uitstralen zodat een ieder de weg naar één van ons weet te vinden.

Simon Lodder (klik hierboven voor het contactformulier)

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten