• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha.
Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Waddinxveen wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 16 landen een Alpha gevolgd.

Op woensdag 22 januari 2020 gaat een Alpha cursus van start.

In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt op woensdagavond gegeven van 19.00 tot 21.45 uur.

In Nederland hebben ruim 300.000 mensen al een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!
Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen is vermenigvuldigen
Het Alpha team zoekt nog enthousiaste cursusbegeleiders die mee willen draaien in de Alpha cursus. De cursus is op 10 woensdagavonden en start op 22 januari 2020. De laatste avond is op 22 april.
Hoe mooi zou het zijn dat je je geloof mag delen met de de cursisten en dan ook ervaren dat je zo ook zelf in je geloof groeit. Mocht je interesse hebben neem dan even contact op met Jeroen van Gent.

Klik hier voor meer algemene informatie over de Alpha cursus of hier op de landelijke website.

 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten