• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op donderdag 19 december vindt de vierde editie van Expeditie Bethlehem plaats.
Gratis tickets voor de wandeling kunnen vanaf 1 december via de website www.expeditiebethlehem.nl worden gereserveerd, uiteraard zolang de voorraad strekt.

De wandelroute voert je vanaf de Koningin Beatrixschool in de Zuidplas langs een aantal scènes naar het station in de Triangel. In die scènes wordt het evangelie vanaf de aankondiging van Jezus' geboorte via het bezoek van de drie wijzen aan het hof van Herodes naar een zeer actueel thema ‘hertaald’. Schapen voor de herders, een kameel voor de wijzen; aan alles is gedacht om de wandelaars het bijbelse kerstverhaal op een unieke manier te laten beleven.

De eerste groep reizigers vertrekt onder begeleiding van een gids om 17.30 uur voor hun wandeling door het kerstverhaal, de laatste omstreeks 20.30 uur. Vanwege de grote belangstelling en de beperkte parkeergelegenheid adviseert het team iedereen zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar de Koningin Beatrixschool aan de Zuidplashof 3 te komen. Voor vervoer terug van station Triangel naar de school wordt gezorgd. 

Een hartelijke groet,
namens Team Expeditie Bethlehem
Arie Pieter van Dijk

Ook meedoen als speler of figurant? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Kerkdiensten