• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Wat zal het mooi zijn als je leven verlicht wordt door je geloof. En is het niet nog mooier wanneer jij je geloof mag delen met een ander en je die dus figuurlijk het licht in de ogen gunt.

Deze maand geeft verschillende mogelijkheden. Beleef zelf, en graag met een introducée, het kerstverhaal bij Expeditie Bethlehem. Of ervaar Gods liefde tijdens één van de vieringen van Kerst=Feest. Mocht je na deze 'proeverij-tjes' trek gekregen hebben dan kan je je, eventueel met een introducée, nog opgeven voor de Alpha cursus.

Op woensdag 22 januari 2020 gaat een Alpha cursus van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 21.45 uur. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen al een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | of klik hier voor meer informatie

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten