• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Joke VerweerdNatuurlijk beginnen we met iedereen een voorspoedig en gezegend Nieuwjaar te wensen. Verder de hoop uit te spreken dat we allemaal in gezondheid alle Inloopochtenden van 2020 mogen bezoeken. Er staan weer een aantal mooie en interessante ochtenden op het programma.

Nu nog even stilstaan bij de laatste Inloopochtend van 2019. Mevr. Joke Verweerd heeft met ons het Kerstfeest gevierd. Zij had een fantastisch programma gemaakt met geweldig mooie en ingrijpende verhalen en heerlijke liederen. Dankzij onze pianist, Arie Boer, werd het meezingen een groot plezier.

Voor deze morgen en ook voor alle voorgaande wil ik hier Arie nogmaals bedanken en de wens uitspreken dat hij nog vaak achter de piano zal plaatsnemen. Ook moeten we Annie de Bruin bedanken die de heerlijke koekjes voor ons zelf gebakken had. Ook voor de kerstster mogen we onze dank uitspreken. God heeft ons via een aantal lieve mensen een geweldige morgen bezorgd.

Deze morgen valt niet kort samen te vatten. Jammer als u hem gemist heeft, volgende keer beter.

Hierbij ook vast de informatie voor 11 februari 2020. Dhr. K. van der Ham neemt ons in 'De komst van het geloof en de Bijbel in Nederland' mee in de geschiedenis.

U weet het, iedereen is welkom namens de Inloopochtendcommissie
– Peter van der Laarse

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten