• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De afgelopen 15 jaar ben ik betrokken bij het geven van Alpha cursus in Waddinxveen. Meer dan honderd deelnemers hebben we als team mogen begeleiden in hun zoektocht naar wat wat het christelijk geloof voor hen kan betekenen.

Bij meer dan de helft van de deelnemers heeft de cursus hun leven veranderd. Waar soms nog, met een soort argwaan of ongeloof, het geloof als negatief werd ervaren, is door tijdens de cursus naar uitleg en beleving van anderen te luisteren dit omgebogen naar een positieve geloofsbeleving. Bij velen heeft dit ook weer een positieve impact gegeven op hun omgeving.

Vanaf 23 september tot 2 december a.s. organiseren wij op woensdagavond, tussen 19.00-21.45,weer een Alpha cursus in de TOV school in de Triangel.
Mocht jezelf interesse hebben of iemand weten die meer over het christelijk geloof wilt weten neem dan contact op met Jeroen van Gent 06-20012758 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk op de website van de Alpha cursus.

Jeroen van Gent