• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Bloembollenactie
Het zal u niet ontgaan zijn dat de Evenementencommissie een bloembollenactie heeft gehouden. De opbrengst is bestemd voor de drie goede doelen: Waddinxveen helpt Lesbos, ZWO jaarproject Alo!Mik, TFC familie Van der Maas. Er zijn 50 bestellingen gedaan en van het totaal bestelde bedrag is 35% voor ons bestemd. De totale opbrengst is € 478,80.

Verdeling over de drie goede doelen levert dan € 159,60 per goed doel. Er kan nog een kleine correctie op plaatsvinden, maar veel zal het niet van de genoemde bedragen afwijken. Nieuwe acties Daar wordt in de volgende vergadering van de Evenementencommissie over nagedacht en kan nu nog niets over vermeld worden. Maar dat ze er komen, is zeker!

Rommel- of snuffelmarkt
De voorraadschuren zijn vol en omdat we nu echt nog niet weten wanneer we ze kunnen leegmaken verzoeken wij u dringend GEEN spullen meer in te leveren. 

Maar wat wel kan? 
Elke zaterdag kunt u terecht op de Smithoeve, Henegouwerweg 100. Daar kunt u tegen een spotprijsje uw decembercadeaus inkopen in de vorm van puzzels, boeken….. Ik zou zeggen: kom zelf kijken wat er in de aanbieding is. De Smithoeve is op
zaterdag open van 9.00 tot 16.00 uur. UPDATE 3 november: vanwege de nieuwe strengere corona maatregelen is de Smitshoeve voorlopig op zaaterdag NIET OPEN. We berichten u via de Zondagsbrief, Facebook en de website wanneer we weer open kunnen.

Aandacht voor inzameling oud papier, oude metalen en gebruikt frituurvet
Tot nader bericht is het NIET mogelijk oud papier in te leveren. Bij Gerrit Smit, Henegouwerweg 100 kunt u wel oude metalen, snoeren en frituurvet inleveren. 

de Evenementencommissie,
Ida Molenaar, 06-42516501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.