• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Kerkbalans 2021

De oliebollenactie was zeer geslaagd. Via het bestelformulier waren er 44 bestellingen binnenĀ gekomen en toen bestellen via de website niet meer mogelijk was kwamen er nog een paarĀ telefonische bestellingen binnen. Gelukkig hebben we geen 'nee' hoeven teĀ verkopen al werd het maximum van 700 wel overschreden. Bakkerij Molenaar kon van start en metĀ dank aan niet-commissielid Hennie werden er ruim 700 oliebollen gebakken. De totale netto opbrengst is ā‚¬ 715,50. De gehele opbrengst van deze oliebollenactie komt ten goede aan De Rank.

Hieronder enkele foto's van het bakken van de oliebollen. Deze werden telkens in blokken van een kwartier opgehaald door de bestellers.Ā 
Er ware enkele 'drukke blokken' waar soms 80 of 90 oliebollen per kwartier werden opgehaald. Dus dat was dan flink doorwerken en soms een korte wachttijd voor de afhalers. 's Middags werden ook nog ruim 200 oliebollen bezorgd. Al met al liep het gesmeerd enĀ kanĀ er toch een mooi bedrag aan de kas van De Rank worden gedoneerd.

De evenementencommisie

Niet op de foto's hieronder maar ook dank voor de hulp gedurende de dag aan Ben den Ouden (bezorging), Kees Alblas en Jelle Minnema.

De ingrediƫnten voor de oliebollen

Henk Oosterom weegt de ingrediƫnten precies af

Ida Molenaar aan het werk met de receptuur voor het ideale beslag

Meester oliebollenbakker Hennie Molenaar met 4 pannen olie op het vuur

Het eindresultaat - 13 van de ruim 700 oliebollen...

Ā 

Ā 

Ā 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie enĀ 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten

Activiteiten