• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • moederdag-verwen-actie

De procedure voor het vinden van nieuwe ambtsdagers in onze gemeente is gestart. Dit jaar zal een andere procedure gevolgd worden, die na het informeren en horen van de gemeente, is vastgesteld tijdens de kerkenraadsvergadering van 22 maart jl (zie hier).

Aan de hand van de ingediende namen zal de kerkenraad een zorgvuldig samengestelde kandidatenlijst per vacature opstellen waarna overgegaan wordt tot benoeming van de beoogde kandidaten. Zij krijgen dan vervolgens de gelegenheid deze benoeming wel of niet te aanvaarden. Dit jaar zijn de volgende vacatures te vervullen: een voorzitter kerkenraad, een scriba, een ouderling-kerkrentmeester en drie diakenen.

De leden van De Rank wordt gevraagd namen in te dienen voor de openstaande vacatures. Dit kan tot uiterlijk 24 april a.s. en op de volgende manier:

  • via een online kandidatenformulier waarbij namen voor de betreffende vacatures kunnen worden ingevuld, klik hiervoor op deze link (vanaf maandag 5 april)
  • een mail met beoogde kandidaten per vacature te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • een schrijven met namen van beoogde kandidaten per vacature te sturen naar J.C. Looijen-v.d. Berg, Anna Paulownastraat 22, 2741 BT Waddinxveen.

De Rank en de kerkenraad zijn onderdeel van Gods Koninkrijk en het is mooi en waardevol om daar aan mee te mogen werken! Dat houdt ook in dat het vinden van de juiste mensen op de juiste plaats Gods werk is. Laat u dan niet verleiden tot het opsommen van namen uit het wie=wie boek of uit DeRank-app maar bid God om wijsheid voor de juiste naam en een goede invulling van de vacatures.

Namens de kerkenraad,
Pieter Oudenaarden

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten

Activiteiten