• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Snuffelmarkt 2018

Vanaf 31 januari beginnen we iedere woensdagavond om 19.00 uur met een maaltijd. Daarna wordt het onderwerp van de avond besproken. De avonden eindigen om circa 21.30 uur. De laatste cursusavond is woensdag 25 april.

Wat is een Alpha-cursus? De Alpha-cursus is een kennismakingscursus over het christelijk geloof. De cursus duurt tien avonden en een weekend. In een goede en open sfeer kunnen belangstellenden zelf ontdekken wat het betekent om christen te zijn. Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een korte inleiding waarin wordt ingegaan op diverse kernpunten van het christelijk geloof. Daarna wordt in kleine groepjes daarover doorgepraat. Deze opzet heeft als voordeel dat er enerzijds duidelijke informatie wordt overgedragen en dat er anderzijds volop ruimte is voor onderling gesprek en ontmoeting.

Voor wie is een Alpha-cursus? Alpha is voor iedereen! - voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof - voor mensen die pas christen zijn geworden - voor mensen die hun geloof nog eens vanaf het begin willen doordenken. Lees hier meer.

Meer informatie /of aanmelden? Dat kan bij:
Jeroen van Gent - tel. 06-20012758; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Janny Oudijk - tel. 617984; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdiensten