• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Snuffelmarkt 2018

In het pand waar de afgelopen weken de Tuin van de Sint was gevestigd, tussen Bakker Ammerlaan en Mulder Mode in het Waddinxveense winkelcentrum Gouweplein, opent op zaterdag 9 december de Kerst-Inn. Op deze overdekte kerstmarkt verkopen lokale goede doelen de leukste en lekkerste kerstartikelen. Ook worden door hen bruikbare, maar overbodig geworden kleding en huishoudelijke artikelen ingenomen en boodschappen ingezameld. Daarnaast zijn er een wensboom, escaperoom en een koffiecorner waar bezoekers van een gratis kopje koffie, thee of limonade kunnen genieten.

Onder het motto ‘Wat is uw wens voor iemand anders’ plaatst Rabobank Gouwestreek een kerstboom waarin iedereen een kaart met een wens voor een ander kan hangen.

Zo kregen vorig jaar de kinderen op de kinderafdeling van het Groene Hart Ziekenhuis een knuffelbuddy, Care for Family een koffiezetapparaat, het opleidingsorkest van Concordia fleecevesten, bewoners van Souburgh een muzikaal onthaal en twee jonge muzikanten een repetitie met het Residentie Orkest. Wenskaarten voor in de wensboom zijn gratis verkrijgbaar in de Kerst-Inn en te downloaden via www.kerst-inn.nl.

Aan deze editie van de Kerst-Inn nemen deel: Amnesty International, Care for Family, De Rank, Gered Gereedschap, Hulp In Praktijk, In Herstel, Kerst=Feest, Kinderhulp Roemenië, Knuffel Buddy, Mission Aviation Fellowship, Nelisa en Ilana Go Gambia, Noah’s Ark, ProPlan, Rotaryclub/Santa Run, Vluchtelingenwerk, Vrienden Hospice en andere goede doelen.

De Kerst-Inn is geopend op zaterdag 9 december van 11.00 tot 16.00 uur, op donderdag 14 december van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 16 december van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk voor de meest actuele informatie op www.kerst-inn.nl.

Kerkdiensten