• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Kennisquiz

In de 'week van gebed' wordt ieder jaar een kidspraise georganiseerd door een interkerkelijk team. Ook dit jaar en wel op de laatste zaterdag van deze maand als afsluiting van de gebedsweek. Vorig jaar was het een waar feestje. Hier volgt een korte impressie van een gezin dat er is geweest:
 
Wat was de kidspraise weer leuk dit jaar! Een heel afwisselend programma met poppenkast, rollenspel, vertelling en lekker zingen. Onze kinderen vonden vooral het rollenspel erg leuk met de koning en de knechten die geld hadden geleend. Uiteindelijk ging het allemaal over vergeven. Wat ze vooral leuk vonden is dat ze op deze manier het bijbel verhaal heel goed konden begrijpen. 

En het was ook wel heel grappig. Mooi om samen ook na te denken over elkaar vergeven en sorry zeggen! Ook voor ons als volwassenen is het soms goed om op een kinderlijke manier de bijbel uitgelegd te krijgen, zeker om dan na te kunnen praten samen met de kinderen. Het was leuk, grappig, mooi, leerzaam en gezellig! 
Groetjes Mirjam, Teunis, Irene en Joas de Gelder 

Zet de datum en tijdstip alvast in je agenda: 27 januari om 15:30 uur, want dit jaar komt de bekende poppenspeler Jeroen van Berg (zie foto) m.m.v. een muziekgroep in de Kruiskerk. En al je vrienden en vriendinnen mogen meekomen. Nodig hen maar alvast uit. Tot dan!

Namens het interkerkelijke team gebedsweek,
Netty Berkouwer

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten