• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zaterdag 12 mei 2018 organiseert wijkgemeente De Rank haar jaarlijkse Rommelmarkt.

De Rommelmarkt wordt gehouden van 9.00 tot 15.00 uur - traditiegetrouw - op het schoolplein van het Coenecoop College, Oude Dreef 6, Waddinxveen. Het schoolplein van het Coenecoop College zal dan weer zijn omgetoverd tot een gezellige rommelmarkt, waar diverse 2e hands spullen te koop worden aangeboden.

Op deze rommelmarkt is een ruime sortering aanwezig van boeken en CD's, video's en DVD's, elektra/ elektronica, huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen, allerlei, kleinmeubelen, curiosa en antiek, speelgoed, glaswerk, etc. Speciaal voor moederdag, de dag erna, is er een ruime sortering gebak te koop en er is een kaas- en groentekraam. Ook is er weer een ruim aanbod van bloemen en planten - dus ook dé gelegenheid om de moeders in de bloemetjes te zetten!

Voor de kinderen is er een springkussen, zijn er spelletjes en ze kunnen geschminkt worden.

Bent u moe van het shoppen op deze markt, dan kunt u op het terras terecht voor een kop koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan biedt de keuken uitkomst. Een broodje hamburger of kroket, een pannenkoek of een patatje mét gaat er altijd wel in.

De opbrengst is bestemd voor voor diverse goede doelen (zie hieronder) en voor de eigen wijkgemeente. Kom zeker een kijkje nemen op deze gezellige rommelmarkt!
Hier vindt u een album met foto's van de Rommelmarkt van vorig jaar (met dank aan Henk Starreveld).

Klik hier om aan te melden als vrijwilliger voor de Rommelmarkt op 12 mei a.s.

Goede Doelen

De goede doelen van de Rommelmarkt 2018 zijn:

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op de website van de Rommelmarkt of de Facebook-pagina van de Evenementencommissie.

Tot ziens op 12 mei!

De Evenementencommissie

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten