• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

We organiseren sponsordiners voor de uitzending van Aad en Dineke van der Maas in Alabanië (lees hier meer)! We bereiden een heerlijk 5-gangen dineren en vragen hiervoor € 20 ,-. Meer mag natuurlijk ook, zodat bij aftrek van de onkosten er nog een leuk bedrag over blijft voor de sponsoring.

We serveren dit diner in onze huiskamer. In gezellig huiselijke sfeer waar plaats is voor maximaal 14 personen. Dus kom gezellig eten, laat je verassen en steun het goede doel! Het is bijvoorbeeld ook mogelijk met je vrienden of collega’s, vraag ons naar de mogelijkheden. Inmiddels hebben er al acht diners plaats gevonden en is er al meer dan € 1.000,- overgemaakt naar de GZB.

Op dit moment zijn er nog geen data gepland, zodra ze bekend zijn zullen ze geplaatst worden op de website, in de nieuwsbrief en Kompas.

Voor meer informatie en opgave: bel of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0182-630673 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0182-611102

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten