• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Rommelmarkt 2019

Deze zomer zijn Ilana Tromp en Nelisa Zandbergen voor een werkvakantie naar Gambia geweest en hebben daar een onvergetelijke tijd gehad (lees hier het korte verslag).

Nog nagenietend van deze indrukwekkende reis ontstond het plan om volgend jaar weer te gaan, maar dan met een eigen groep. De reisleiders werden snel gevonden en door een enthousiaste Nelisa overgehaald om mee te gaan. Kees en Agnes Alblas zullen de groep begeleiden. De reis wordt georganiseerd door Livingstone en ter plaatse verblijven we in een Youth for Christ centrum in Serekunda.

Kijk maar eens op website van Livingstone naar het project Gambia Faraba. Dan lees je dat het project zich richt op uiteenlopende zaken. Je moet denken aan het organiseren van knutsel-, sport- en spelactiviteiten.

Daarnaast is er ruimte voor het bezoeken van gezinnen en kunnen we meedraaien met het jeugdwerk van Youth Mission. Verder gaan we letterlijk een steentje bijdragen aan de uitbouw van een basisschool. Samen met Youth for Christ vrijwilligers koken we onze maaltijden. Er is gelegenheid om middels excursies het land te ontdekken. Er is heel wat te doen dus.

Deze werkvakantie is een mooie gelegenheid om de wereld van een bijzondere kant mee te maken en daar een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor jongeren. Dit kunnen we doen door te werken aan het schoolgebouw, maar zeker ook door de jongeren daar iets mee te geven van Jezus’ liefde. Je zult merken dat de reis ook veel voor jezelf kan betekenen. Behalve mooie indrukken en waardevolle vriendschappen, bezorgt je dit een andere kijk op de wereld en kan het je geloof versterken.

Vanaf nu zullen we met elkaar aan de slag gaan om te zorgen dat er geld komt voor de reis, het verblijf en het project. Als iedereen zijn talenten inzet en als we dit met elkaar met plezier doen, dan moet dit zeker lukken.
De reis is van 6 tot en met 23 augustus 2019. De minimum leeftijd is 15 jaar. Als jij het leuk vindt om mee te gaan, meld je dan bij Kees Alblas. Bel of app naar 06-54285365.

Kees en Agnes Alblas

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten