• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zaterdag 10 november wordt weer de jaarlijkse Snuffelmarkt van De Rank gehouden in de hal en de aula van het Coenecoop College.

En ook dit jaar is er weer een ruime sortering te vinden van allerlei gebruikte, maar nog goed bruikbare, spullen. Zoals boeken en CD's, video's en DVD's, kleding, schoenen, curiosa en antiek, speelgoed en knuffels en kerst- en huishoudelijke spullen. Ook worden er weer handgemaakte handwerkjes verkocht en is er weer een 'groenmarkt' waar u naast planten ook bloemstukjes kunt kopen.

Voor de lekkere en/of stevige trek is er weer een uitgebreide catering met koffie/thee en lekkere versnaperingen en diverse lunchsnacks, waarmee u even lekker kunt uitrusten op het terras. En uiteraard zijn ook de overheerlijke, versgebakken oliebollen weer te koop! Hieronder (of hier) kunt u alvast uw bestelling plaatsen.

De opbrengst van de Snuffelmarkt is dit jaar bestemd voor de reis (werkvakantie) die jongeren uit De Rank in augustus 2019 gaan maken naar Gambia. U leest daar hier meer over en leest hier en op deze Facebook-pagina over alle acties die (ook op de Snuffelmarkt) worden gehouden. Dus uw bijdragen worden 100% goed besteed!

Graag tot zien op de Snuffelmarkt op zaterdag 10 november van 09.00-14.00 uur in het Coenecoop College!

De Evenementencommissie van De Rank

 

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten