• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zondag 30 september nam ds. Menno Zandbergen - na een periode van 10 jaar - afscheid van De Rank. 's Morgens leidde hij de afscheidsdienst (klik hier voor een geluidsopname van deze dienst), waarna er gelegenheid was om koffie en thee te drinken of Menno de hand te drukken.

Vervolgens bleven er nog zo'n 150 mensen 'na' voor een gezamenlijke Agapè-maaltijd met aansluitend een informeel samenzijn waarin vanuit diverse personen en groepen en op uiteenlopende en ludieke wijze afscheid van Menno werd genomen. Om circa 15.00 uur werd dit samenzijn afgesloten en daarmee ook een periode van 10 jaar waarin Menno predikant was in De Rank.

Hij zal op zondag 14 oktober worden bevestigd in de Oosterkerk in Aalsmeer. Het gezin Zandbergen blijft wonen in Waddinxveen en de overige gezinsleden (Margreet, Nelisa en Jari) blijven lid van De Rank.

Klik hier voor de foto's van deze dag (gemaakt door Sabine Molenaar en Annette Nieuwveld/Cock Vroom) en kijk hieronder (of hier) voor de film van de informele afscheidsactiviteiten (hier download).

De redactie.

NB. De autofocus van de filmcamera stond niet goed ingesteld, dus alles is niet even scherp )-; -  dat ligt dus niet aan u/uw computer.

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten