• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

Vanaf half januari zal David Begeer voor 2 jaar uitgezonden worden met de Logos Hope via Operatie Mobilisatie, om in Zuid-Amerika met andere vrijwilligers levens te veranderen en mensen levensreddende hoop te geven.
Tijdens de reis die hij gaat maken, houdt hij contact door middel van nieuwsbrieven en gebedsbrieven. Mocht u/jij één van deze twee of beide willen ontvangen, dan kunt u dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 ‘Al een lange periode ben ik aan het nadenken over missionair werk. Met mijn belijdenis heb ik volmondig “Ja!” gezegd tegen God en ik wil graag verder met de grote opdracht die Jezus ons gaf: “Verkondig het evangelie in de hele wereld!” (Mattheüs 28:18-20)’ - David Begeer

Het thuisfrontteam
Rondom David heeft zich een team gevormd, dat hem vanuit Nederland de komende 2 jaar zal ondersteunen in zijn zendingswerk op de Logos Hope.

Van links naar rechts: David Begeer, zendeling | Ida Molenaar, voorzitter en contactpersoon | Niels Oosterom, financiën | Benjamin van Vuuren, ICT en algemeen | Nelleke van Dodewaard, vertrouwenspersoon | Joyce Koudijzer, gebedscoördinator | Linda Hagen, PR en communicatie

Mocht u of jij vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u één van bovenstaande mensen aanspreken, mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Ida Molenaar 06-42516501.

Ondersteunen!
Hoe? Het is erg fijn als er mensen voor David bidden en danken en hem zo te ondersteunen in zijn werk. Daarnaast kunt u/jij David op verschillende manieren financieel ondersteunen.  Door geld over te maken of online een donatie te geven via www.operatiemobilisatie.nl/davidbegeer, is hij natuurlijk erg geholpen.
Daarnaast kunt u hem bijvoorbeeld steunen door deelname aan onderstaande acties.

Oliebollenactie Oudejaarsdag
Vanaf 25 november kunt u oliebollen bestellen voor oudejaarsdag door het formulier dat bij de uitgang van de kerk wordt uitgedeeld in te vullen en in de daarvoor bestemde doos te doen. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De prijs is € 1,- per stuk en voor € 1,50 extra kunnen ze, bij een bestelling van minimaal 10 stuks, worden bezorgd. Wees er snel bij, want er kan maar een beperkt aantal oliebollen worden gebakken.

Stroopwafels en taarten
Een pakje stroopwafels, altijd lekker! U kunt dit nu bestellen en David steunen in zijn werk, win-win! Hebt u een feestje, verjaardag of iets anders om te vieren, dan is er altijd tijd voor taart! U kunt een taart bestellen, en voor maar € 10,- wordt deze prachtig voor u gemaakt! Wilt u iets extra’s op de taart, kan dit betekenen dat er een iets hogere prijs wordt gerekend. Voor het bestellen van stroopwafels en taarten, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

"Een menselijk lichaam bestaat uit vele delen en die delen doen niet allemaal hetzelfde. Zo is het ook met ons. Al zijn we met velen, door onze verhouding tot Christus vormen wij samen één lichaam. En wij zijn stuk voor stuk leden van dat lichaam. Wij horen bij elkaar De gaven die God ons heeft gegeven, zijn verschillend. Een menselijk lichaam bestaat uit vele delen en die delen doen niet allemaal hetzelfde. Zo is het ook met ons. Al zijn we met velen, door onze verhouding tot Christus vormen wij samen één lichaam. En wij zijn stuk voor stuk leden van dat lichaam. Wij horen bij elkaar. De gaven die God ons heeft gegeven, zijn verschillend." Romeinen 12:4-6.

TFT David Begeer

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten