• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Kamp De Rank 2019 komt snel dichterbij! Dit jaar gaan we namelijk vroeg op kamp en wel in het weekend van 5, 6 en 7 april.
De voorbereidingen zijn in volle gang. De kampcrew is compleet, het thema gekozen en de commissies hebben hun taken opgepakt. Het thema dit jaar is: Hoe overleef ik­ …?

We kijken allemaal wel eens ergens tegenop.

De eerste schooldag in een nieuwe klas, een toets die je heel moeilijk vindt, na een ruzie je vrienden weer onder ogen komen, voor het eerst alleen op de fiets naar school… tussen al die auto’s door, een belangrijke sportwedstrijd tegen een heel sterk team… Soms vraag je je af: Hoe overleef ik dat??? Hoe overleef je eigenlijk kamp?

We kunnen je vast verklappen dat het met kamp wel goed komt. Er is nog nooit iemand geweest die kamp De Rank niet heeft overleefd! Met elkaar komen we er wel. Misschien hebben we ook nog wat tips voor elkaar. Aan de locatie zal het zeker niet liggen. We gaan namelijk naar de prachtige groepsaccommodatie W’tjewel in Eersel.

Je mag mee met Kamp De Rank als je in groep 3 of hoger zit en nog geen 16 bent. Binnenkort start de inschrijving, de folders zullen worden uitgedeeld in De Rank en op de clubs.  Ga jij ook mee?
Nodig ook je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, klasgenootjes en buurkinderen uit. Iedereen is welkom, maar vol=vol, dus wacht niet te lang met inschrijven. Hou voor informatie ook de facebookpagina in de gaten.
Voor vragen of informatie kun je ook terecht bij de kampcommissie, spreek één van ons aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de kampcrew 2019,
Jeroen Begeer, Elze Bos, Femke van der Loo, Jolanda Minnema, Ward van Teijlingen

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten