• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

Hoe overleef ik….?
We kijken allemaal wel eens ergens tegenop. De eerste dag school in een nieuwe klas; een toets, die je heel moeilijk vindt; na een ruzie je vrienden weer onder ogen komen; voor het eerst alleen op de fiets naar school… tussen al die auto’s door; een belangrijke sportwedstrijd tegen een heel sterk team…
Soms vraag je je af: Hoe overleef ik dat??? En hoe overleef je eigenlijk kamp? We kunnen je vast verklappen dat het met kamp wel goed komt. Er is nog nooit iemand geweest die kamp De Rank niet heeft overleefd! Met elkaar komen we er wel. Misschien hebben we ook nog wat tips voor elkaar.

Wanneer?
Dit jaar gaan we weg van vrijdag 5 tot en met zondag 7 april.
Op vrijdag vertrekken we rond 16.30 uur uit Waddinxveen en op zondag kunnen de deelnemers om 14.00 uur weer worden opgehaald in Eersel.

Wie mag er mee?
Kamp is voor iedereen vanaf groep 3 tot en met 15 jaar.

Locatie
Dit jaar gaan we naar een bekende locatie, namelijk groepsaccommodatie W’tjewel in Eersel. Op hun website kunnen jullie vast een kijkje nemen: www.wtjewel.nl

Vervoer
We gaan op vrijdag met de bus naar de kamplocatie.
Op zondag is het programma rond 14.00 uur afgelopen. Dan verwachten wij de ouders om hun kinderen weer op te halen in Eersel.

Kosten
Kamp kost € 35,- per persoon. Dit bedrag moet worden overgemaakt op rek.nr. NL70 RABO 0373.7318.41 t.n.v CvK Protestantse gemeente te Waddinxveen inz De Rank kampgeld, o.v.v. de naam van het kind.

Inschrijven
Via deze link kom je bij het digitale inschrijfformulier. De betaling dient meteen na inschrijving te worden gedaan. Na ontvangst van de betaling krijg je een bevestiging van inschrijving, eveneens via de mail. Pas dan is je aanmelding definitief. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 maart 2019. Wacht vooral niet te lang met aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Informatiebrief
Circa twee weken voor vertrek ontvang je een mail met informatie over vertrek, wat mee te nemen, et cetera.
Op kamp.derankwaddinxveen.nl is het kampbeleid onderaan de pagina te vinden. Het is goed om dat ook te lezen. Het beleid is ook op te vragen bij één van de kampcommissieleden.

Contactpersonen
Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij:

  • Jolanda Minnema, tel 0182 637344 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Elze Bos, tel 06 51797066 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Jeroen Begeer, tel 06 48917795 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Femke van der Loo, tel 06 25575266 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ward van Teijlingen, tel 06 27214777 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klik hier om te kampfolder te downloaden

 

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten