• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

Dit jaar is er geen Zip Your Lip actie! Schrik niet, want dit jaar komen we zeker weer in actie voor mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken. We gaan ons dit jaar inzetten voor scholing van kinderen in Gambia.

De stichting Livingstone organiseert werkvakanties voor jongeren om samen het probleem op te lossen van te weinig schoolgebouwen. In augustus gaat een groep jongeren vanuit De Rank, de Ontmoetingskerk en andere kerken naar Gambia. Als ze terugkomen kunnen zij vertellen over wat ze daar hebben meegemaakt en wat ze hebben gedaan met het ingezamelde geld. 

Dit jaar heet onze actie: 24 uur zonder. We gaan 24 uur niet eten (wel drinken) en doen het ook 24 uur zonder … (vul zelf maar in). De actie wordt gehouden van zaterdag 9 maart 9.00 uur tot en met zondag 10 maart 19.00 uur.
Als je meedoet, dan vragen we jou om je voor minimaal 35 euro te laten sponsoren. Wij zorgen voor een persoonlijke pagina op een website, waar mensen jou kunnen steunen. Ook zorgen wij voor een leuk programma met sport, spel, verdieping
en een maaltijd na afloop.

Opgeven kan bij Kees Alblas (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-54285365) of bij Nelisa, Rachelle, Niels en Wouter.
Jongeren vanaf de middelbare school, doen jullie mee? Andere lezers, helpen jullie mee? 

Allemaal de groetjes van Nelisa Zandbergen, Rachelle Harteveld, Niels Minnema, Wouter Begeer, Martin Wolters en Kees Alblas.

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten