• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

Voorbereiding en start
Na een mooie uitzenddienst waarin David zich gezegend weet, is hij 15 januari vertrokken naar Mosbach, Duitsland. Hier heeft David andere mensen ontmoet die vanuit OM (operatie mobilisatie) op reis zullen gaan, onder andere met de ‘Logos Hope’. Verder heeft hij in Mosbach training en toerusting gekregen, voor hij 26 januari naar Chili vloog om daar na drie en een halve week pré ship training (PST) aan boord van het schip de ‘Logos Hope’ te gaan.

Op dit moment is er al wat meer duidelijk over wat David zal gaan doen op het schip. Waarschijnlijk zal hij het eerste half jaar in de bookfair of de catering terechtkomen, om vervolgens vertrekkende ICT'ers te vervangen. Het is een leuke, maar ook spannende tijd voor David, er komt veel op hem af. Bidt en dankt u met David mee voor een goede voorbereiding en een gezegende start van zijn zendingsreis?

Financiële ondersteuning
De financiën zijn ook zeker een punt waarvoor gedankt mag worden. De oliebollenactie op oudejaarsdag is geslaagd en heeft € 660,- opgebracht! In totaal is er voor twee jaar een bedrag van € 31.646,- nodig om de zendingsreis van David mogelijk te maken. Op dit moment is er al een mooi bedrag van € 15.112,50 toegezegd en is er daadwerkelijk al een bedrag van € 9.651,80 binnen via eenmalige donaties en gevoerde acties, hier zijn we heel dankbaar voor.

Wij willen u vragen om, mocht dit voor u mogelijk zijn, David ook financieel te ondersteunen in zijn werk. Een donatie kan worden gedaan via deze website of door een bedrag over te maken naar NL13 RABO 011.42.32.938 t.n.v. Operatie Mobilisatie o.v.v. Support David Begeer

het ThuisFrontTeam

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten