• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Rommelmarkt 2019

Als wijkgemeente De Rank kerken wij in een schoolgebouw. Dit betekent dat ieder weekend de aula van de school moet worden 'omgebouwd' tot kerkzaal. Zie hieronder een kort filmpje van hoe dit in zijn werk gaat.

Hiervoor worden iedere zaterdagavond om 19.00 uur met een aantal mensen de stoelen en tafels uit de aula gehaald en onze 'kerkstoelen' weer teruggeplaatst. En op zondag uiteraard nog een keer, maar dan omgekeerd 😜.
Dit doen we met 5 vrijwilligers per weekend en dat betekent een uurtje werk op de zaterdag; inclusief de koffie na afloop zijn we rond een uur of 20.00 weer klaar.

En op zondag worden de meeste stoelen na de ochtenddienst al weer 'omgewisseld' door deze vrijwilligers. De laatste stoelen volgen dan na de avonddienst.

Met de groep vrijwilligers die er nu is betekent dit dat iedereen ongeveer eens per 6 a 7 weken aan de beurt is. Het zou fijn zijn als er nog wat vrijwilligers (m/v) zouden zijn die hierbij zouden willen helpen. Dit betekent een lagere frequentie voor alle vrijwilligers en ook makkelijker ruilen als iemand een keer niet kan.

Aanmelden of meer informatie verkrijgen kan bij de kosters. En uiteraard is het altijd mogelijk om een keertje 'mee te lopen' om te kijken of het iets voor je is.

Alvast bedankt!

Filmpje gemaakt door Kees Alblas

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten