• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Rommelmarkt 2019

De teller is gestopt op 109 bedden! Dat betekent dat er 84 deelnemers zijn voor kamp 2019 en daar zijn we dankbaar voor.

Over drie weken is het al zover. Dan stappen we op vrijdag 5 april om ongeveer kwart voor vijf in de bus en gaan op weg naar Eersel. Met 46 kinderen en 38 tieners gaan we er weer een prachtig weekend van maken. De leiding krijgt steeds meer zin nu het weekend langzaam maar zeker invulling krijgt.

De voorpret is al een feestje! We kunnen verklappen dat we weer (té) gekke, leuke, actieve spellen op het programma hebben staan, allemaal in het teken van “Hoe overleef ik…?” Bij dit thema zullen we ook tijdens de themamomenten stil staan.

Al gehoord wat het themalied is? Luister het kamplied hieronder (of hier) en begin maar vast met oefenen! 😜

Wij gaan een weekend overleven in Eersel en zien alle ouders en anderen (hopelijk…, maar dat zal heus wel!) terug op zondag 7 april. 

Voor iedereen die wil weten hoe wij overleven, zijn wij te volgen via Facebook, ook als je zelf geen Facebookaccount hebt. Surf naar de pagina van Kamp De Rank. We zullen regelmatig een foto en verslagje plaatsen.
Heb je wel een FB-account? Dan kun je onze pagina ‘liken’ en krijg je alle updates in je nieuwsoverzicht.

De kamp-crew

 

- Klik hier voor de Kamp-pagina

- Eerdere berichten:
  - Aanmelden voor jeugdkamp "Hoe overleef ik...?"
 
 - Kamp De Rank

 

Sponsor de werkvakantie van jongeren in Gambia

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten