• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Snuffelmarkt 2019

Op zaterdag 11 mei 2019 organiseert wijkgemeente De Rank haar jaarlijkse Rommelmarkt.

De Rommelmarkt wordt gehouden van 9.00 tot 15.00 uur - traditiegetrouw - op het schoolplein van het Coenecoop College, Oude Dreef 6, Waddinxveen. Het schoolplein van het Coenecoop College zal dan weer zijn omgetoverd tot een gezellige rommelmarkt, waar diverse 2e hands spullen te koop worden aangeboden.

Op deze rommelmarkt is een ruime sortering aanwezig van boeken en CD's, video's en DVD's, elektra/ elektronica, huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen, allerlei, kleinmeubelen, curiosa en antiek, speelgoed, glaswerk, etc.

Ook is de kaas- en groentekraam weer aanwezig. En er is uiteraard weer een ruim aanbod van bloemen en planten, dus - op deze dag voor moederdag - ook dé gelegenheid om de moeders in de bloemetjes te zetten! Voor de kinderen is er een springkussen, zijn er spelletjes en ze kunnen geschminkt worden.

Bent u moe van het shoppen op deze markt, dan kunt u op het terras terecht voor een kop koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan biedt de keuken uitkomst. Een broodje hamburger of kroket, een pannenkoek of een patatje mét gaat er altijd wel in.

De opbrengst is bestemd voor voor diverse goede doelen (zie hieronder) en voor de eigen wijkgemeente. Kom zeker een kijkje nemen op deze gezellige rommelmarkt!
Hier vindt u een album met foto's van de Rommelmarkt van vorig jaar (foto's Niels Minnema).

Spullen inleveren voor Rommelmarkt

Bent u al aan de voorjaarsschoonmaak begonnen? Of wilt u de zolder eens goed opruimen? 
Goede kans dat er nog goed bruikbare spullen zijn die u weg wilt doen. U kunt die op maandagavond inleveren van 1900-2000 uur tot en met maandag 29 april op de Smitshoeve, Henegouwerweg 100
En uw spullen krijgen een tweede bestemming via de Rommelmarkt van De Rank op zaterdag 11 mei. Dus kom maar op met uw ‘rommel’! 😉
Als u spullen wilt komen inleveren of meer informatie wilt, bel of app dan even met Henk Oosterom op nummer: 06-14418748.

Vrijwilligers

Uiteraard hopen wij op een zeer gezellige dag, goed weer en ook een mooie opbrengst. Maar dat kan niet zonder de hulp van heel veel vrijwilligers. Meldt u daarom aan als medewerker voor de Rommelmarkt. Hulp is nodig voor het sjouwen, opbouwen, verkopen in de kramen en, ook niet onbelangrijk, het weer opruimen na de Rommelmarkt. Aanmelden kan op zondag na de dienst bij de uitgang, via dit formulier of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En als u eenmaal als vrijwilliger hebt meegewerkt smaakt dat naar meer. Vraag het maar aan de mensen met ervaring 😃.

Klik hier om aan te melden als vrijwilliger voor de Rommelmarkt op 11 mei a.s.

Goede Doelen

De helft van de opbrengst is bestemd voor de eigen wijkgemeente. Op andere 50% wordt dit jaar verdeeld over de volgende goede doelen:

Klik op de bovenstaande doelen voor meer informatie over de bestemming van de opbrengst.
Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op de website van de Rommelmarkt of de Facebook-pagina van de Evenementencommissie.

Tot ziens op 11 mei!

De Evenementencommissie