• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

Rommelmarkt op zaterdag 11 mei
Zaterdag 11 mei gebeurt het weer. Wat??? Nou, de jaarlijkse Rommelmarkt van De Rank, die mag u niet missen. Een waardevolle traditie op de zaterdag voor moederdag.
De Rommelmarkt wordt gehouden van 9.00 tot 15.00 uur op het schoolplein van het Coenecoop College, Oude Dreef 6 in Waddinxveen. Het schoolplein van het Coenecoop College ondergaat een ware metamorfose tot een gezellig marktterrein. Diverse 2e hands spullen worden te koop aangeboden.

Er is werkelijk van alles te koop, wat dacht u van een ruime sortering boeken en CD's, video's en DVD's, elektra/ elektronica, huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen en allerlei kleinmeubelen. En niet te vergeten de curiosa en antiek, speelgoed, glaswerk, etc. Of er i.v.m. moederdag ook weer een ruime sortering gebak te koop zal zijn is nog niet bekend. De kaaskraam is er zeker wel en wie weet wat we nog meer gaan bedenken. Ook is er weer een ruim aanbod van bloemen en (buiten)planten - dus ook hier dé gelegenheid om de moeders in de bloemetjes te zetten! Voor de kinderen is er een springkussen, zijn er spelletjes en misschien kunnen ze ook wel geschminkt worden of is er iets anders leuks te beleven. Oh ja, het treintje is er ook weer!!! Dat rijdt van het rommelmarkt terrein naar het Gouweplein. Komt dat zien.

Bent u moe van het shoppen op deze markt of rijdt uw kind een rondje in het treintje, dan kunt u op het gezellige terras terecht voor een kop koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan biedt de keuken ook daarvoor uitkomst. Een broodje hamburger of kroket, een pannenkoek of een patatje mét gaat er altijd wel in. En uiteraard zijn er ook weer de vers gebakken oliebollen!

Wij gaan er weer een fantastische dag van maken en hopen op deze manier weer een mooi bedrag te kunnen inzamelen voor De Rank (50%) en voor de volgende 4 goede doelen (tezamen ook 50%):
1. ZWO De Rank t.b.v. Alo!Mik, hulp aan zigeunerkinderen in Albanië.
2. Stichting ProPlan t.b.v. een huis voor de weduwen van Sebrenica
3. TFC uitzending familie Van der Maas naar Albanië
4. TFT uitzending David Begeer op het schip Logos Hope via Operatie Mobilisatie

Uiteraard hopen wij op een zeer gezellige dag, goed weer en ook een mooie opbrengst. Maar dat kan niet zonder de hulp van heel veel vrijwilligers. Meldt u daarom aan als medewerker voor de Rommelmarkt. Hulp is nodig voor het sjouwen, opbouwen, verkopen in de kramen en, ook niet onbelangrijk, het weer opruimen na de Rommelmarkt. Aanmelden kan op zondag na de dienst bij de uitgang, via de website van De Rank (klik hier) of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En als u eenmaal als vrijwilliger hebt meegewerkt smaakt dat naar meer. Vraag het maar aan de mensen met ervaring. Heel graag tot ziens op de rommelmarkt op 11 mei!

Verhuur Partytent en Springkussen
Geeft u een feestje en heeft u een ruimteprobleem, dan hebben wij de oplossing. Huur onze partytent. Is het een kinderfeestje dan kunt u ook het springkussen huren. Foto’s van de te huren partytent en/of springkussen alsmede de prijs kunt u hier zien op de website.

Inzameling oud papier, oude metalen en gebruikt frituurvet
Tot het moment dat we op een nieuwe manier papier gaan inzamelen kunt u uw oude papier zelf inleveren bij de Firma Metselaar, Onderweg 37, Waddinxveen (met vermelding dat het voor De Rank is). Ook kunt u het papier nog inleveren op de navolgende verzamelpunten:
• Arie van Nielen, Jan Dorrekenskade - Oost 102
• Gerrit Smit, Henegouwerweg 100 (ook uw oude metaal/ snoeren en frituurvet!).
Brengt u het papier zelf bij de firma Metselaar, dan moet u even melden dat het aantal kg. bij “De Rank” wordt genoteerd.

Punten en cadeaubonnen sparen
Bij de uitgang van de kerkzaal staat wekelijks een schoenendoos. Hier kunt u spaarzegels van Douwe Eg¬berts en Bakkerij Het Stoepje kwijt en ook cadeaubonnen, VVV-bonnen of andere bonnen zijn welkom!

Activiteitenkalender
Vergeet niet in uw agenda te noteren:
• Rommelmarkt 11 mei 2019

Namens de Evenementencommissie,
Ida Molenaar

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten