• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

Sinds begin maart heeft de missionaire commissie haar takenpakket uitgebreid met Gemeente Opbouw & Vorming. Andries Bijkerk heeft de missionaire ouderlingen aangeboden te helpen met vooral het accent op gemeente opbouw en vorming. Terwijl missionair zich vooral richt op het naar buiten toe laten groeien van de gemeente en haar visie, zullen de GOV activiteiten zich vooral richten op geestelijke vorming, actuele thema's die ons bezig houden en ondersteunende activiteiten voor onder andere ambtsdragers, groeigroepen et cetera.

Klik hier voor meer informatie op de GOV-pagina op deze website.

De eerste activiteit was de informatie bijeenkomst na de zondagsdienst van 31 maart (lees hier meer). Wij gaan in de komende tijd een inventarisatie maken van wat al aanwezig is en waar behoefte aan is en willen daar een jaarplan van maken.
Wij hebben daarbij uw bijdrage nodig en de eerste hebben we al binnen. Mocht u onderwerpen hebben die binnen het kader van GOV kunnen vallen meldt die dan , liefst per email, aan Jeroen van Gent (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Arie Pieter van
Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

de missionaire ouderlingen en GOV commissie

Samen gemeentezijn

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten