• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

Bericht van David vanaf het schip
In de afgelopen tijd heb ik weer nieuwe ervaringen opgedaan. Ik heb mijn eerste C-day (connect day) meegemaakt. Dit is een dag waarop je naar een lokale kerk gaat, op de plek waar het schip aanmeert en daar Logos Hope en evangelisatie promoot. Dit was voor mij een hele mooie ervaring! Later die week ben ik nog een keer de straat opgegaan met een groepje mensen om te evangeliseren, hier zijn twee hele mooi gesprekken uit voortgekomen, waar ik erg dankbaar voor ben.

Intussen zijn we weer verder gaan varen, richting Argentinië, Bahia Blanca. Punta Arenas was erg gaaf! In de komende nieuwsbrief zal ik meer en uitgebreider vertellen over alles wat ik hier doe en meemaak.

Voor deze nieuwsbrief kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bidden en danken
Wilt u mee danken en bidden met en voor David? We sturen elke maand een gebedsbrief vanuit het TFT. Aanmelden hiervoor kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier staan alle bid- en dankpunten in. Hieronder alvast een aantal punten welke u mee kunt nemen in gebed:

  • Dankpunten
    Dank voor alle fijne en leuke mensen op het schip. Dat de kennismaking met alle teams goed verloopt.
  • Gebedspunten      
    Bid voor de komende paar maanden, we hebben nu nog een aantal havens en dan komt ‘droogdock’ er weer aan. Dan worden we of uitgezonden naar andere locaties of we gaan aan het werk in het onderhoud van het schip.

Financiën
In de afgelopen maand zijn er weer donaties binnengekomen die ervoor zorgen dat David kan worden voorzien in zijn dagelijkse behoeften, we zijn erg dankbaar dat u op deze manier kunt en wilt ondersteunen!
Echter we zijn er nog niet en er is nog krap 2/3 van het totaalbedrag van € 31.646,- nodig, om David de komende 2 jaar te kunnen blijven ondersteunen in zijn werk op de Logos Hope.

David ondersteunen
U kunt David financieel ondersteunen door een gift te geven. Dit kan via www.operatiemobilisatie.nl/davidbegeer of door een bedrag over te maken naar NL13RABO 0114232938 t.n.v. Operatie Mobilisatie o.v.v. ‘Support David Begeer'.
Een gift kan eenmalig zijn, maar u kunt ook een vast bedrag per maand of jaar schenken. Ook zijn er verschillende doorlopende acties, waarmee u David kunt sponsoren. U kunt: stroopwafels bij ons kopen, vers, rechtstreeks uit de fabriek! Taarten bij ons bestellen. U kiest de taart, wij maken deze voor u! Mocht u iets van de bovenstaande dingen willen bestellen, meer informatie willen of heeft u andere vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of kunt u iemand van het TFT aanspreken.

Het ThuisFrontTeam

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten