• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

Wij hadden een geweldig kamp in het weekend van 5-7 april! Het paasproject in de kerk en het thema van kamp sloten zo geweldig op elkaar aan en wat een zegen hebben we ervaren.

Allereerst al vóór het kamp met uw enthousiasme voor het doen van de boodschappen. Geweldig hoeveel er is ingeleverd! Nogmaals hartelijk dank. Als dank vond u na ochtenddienst op 14 april 'Merci' op de koffietafels.
Het weer werkte ook dit jaar fantastisch mee en het was een gezellige (grote) groep.

We hebben geen grote ongelukken gehad en nauwelijks pleisters hoeven plakken. Het thema is goed uit de verf gekomen. Alle deelnemers zijn naar huis gegaan met een survivalrugzak en er is een 'muur' met survivaltips gemaakt (zie ook de foto's). Wellicht zit er een goede tip voor u bij!

Als laatste hebben we een mooi bedrag voor Gambia bij elkaar gesnoept. Zo hebben ook onze kampdeelnemers een klein beetje bijgedragen aan dat prachtige doel om meer kinderen naar school te kunnen laten gaan. We hebben Gods nabijheid ervaren en zijn dankbaar voor Zijn hand in alles dat we doen en mogen ontvangen. “Heel mijn leven lang, staat Hij klaar voor mij!” Dat is de eerste zin van het kamplied. Dat ook echt te mogen ervaren, daar worden we soms letterlijk stil van.

Gelukkig zijn er een heleboel foto's van het weekend en die vind je hier.

De kampcrew 2019

de hele groep van Kamp 2019

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten

Activiteiten