• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Jan en Betsy van Strien hebben jarenlang het bezorgen van de verjaardagskaarten binnen De Rank gecoördineerd. Samen met andere vrijwilligers die zorgden voor het maken van de kaarten en het verspreiden ervan, werd het mogelijk gemaakt dat leden van De Rank op hun verjaardag een kaartje in de brievenbus konden verwachten.

Enige tijd geleden is dit team gestopt met deze taak. Wij hebben gemerkt dat de kaarten gemist worden door de ontvangers en willen vanaf september 2019 weer beginnen met het verspreiden van verjaardagkaarten. Dit kunnen wij niet alleen.

We zijn dan ook op zoek naar mensen die ons willen helpen met het bezorgen van de kaarten. Ook als u op incidentele basis wilt bijspringen (bijvoorbeeld bij afwezigheid van de vaste bezorgers), wordt uw hulp erg gewaardeerd.

Als u zich wilt aanmelden als bezorger of meer informatie ontvangen, kunt u contact opnemen met Nienke de Kruijf (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0182-33626).

Hartelijke groet,
Henk en Sjanneke Starreveld en Nienke de Kruijf

Kerkdiensten