• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Snuffelmarkt 2019

Misschien heb je bij het zien van de aanhef zoiets als; dat is niets voor mij en toch… 

Ik zocht verdieping in het geloof en een vrijheid zodat ik mijzelf kon en mocht zijn. Na een heftige en emotionele periode was ik mijzelf een beetje kwijtgeraakt. Hoe nu verder. Ik was opzoek naar de antwoorden bij God, maar ik kreeg geen rust en daardoor ging ik nog meer twijfelen; zit ik wel op de goede weg?

Totdat mijn oog viel op een stukje van Anne over deze cursus vorig jaar in Kompas. Misschien was dit iets voor mij? Maar ik was niet persé uit op het discipelschap. Op de informatieavond bleek dat ik vrijwel alle 13 cursusavonden beschikbaar was. Misschien had God dit op mijn pad gegeven?

Inmiddels is de cursus afgerond en staat er in september weer een nieuwe cursus op de agenda. Ik heb er veel geleerd. Waar ik de waarheid kan vinden en wat die waarheid is (alleen in Christus). Dat ik een geliefd kind van God ben, kostbaar in zijn ogen. Nu denk je misschien, dat weet je toch? Dat staat toch in zijn Woord? Klopt! Maar soms zijn er van die periodes in je leven dat je dat even kwijt bent en dat soms de leugens die jezelf en/of anderen over je uitspreken, ineens een nieuwe waarheid geworden zijn waarin je verstrikt raakt. 

In vrijheid leven is een weg. Soms ben je het besef van vrijheid even kwijt en moet je weer leren om compleet op God te vertrouwen, ondanks al je vragen. Mooi dat er met deze cursus een veilige omgeving wordt gecreëerd waar je dit met elkaar mag ontdekken. WAARDEVOL! Ik gun ook JOU de vrijheid in Christus. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer info? De informatieavond is op donderdag 5 september a.s. om 20.00 uur in het NAP gebouw aan de Herman Heijermanslaan in Waddinxveen.
Start van de cursus is op maandag 30 september. Kijk op deze website voor meer informatie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Conny van Dijk