• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Beste Rankers,

Via het nieuws komen er steeds meer signalen dat de vluchtelingenkampen overvol zijn. Mensen die vanuit een uitzichtloze situatie gevlucht zijn, op zoek naar een nieuwe toekomst. U heeft er vast wel iets van meegekregen. Wanneer ben je bereid echt alles achter je te laten? En wat moet er wel niet gebeurd zijn wil je die vraag aan jezelf stellen? Een vraag die ik me niet eens voor kan stellen.


Maar ja, wat nu...............

Zo kwam ik een aantal Waddinxveners tegen die met dezelfde gedachte liepen. En dan wordt het spannend, want wat zou Gods weg hierin zijn?
Zou Hij dezelfde gedachte hebben? En zou Hij willen helpen? Wat denkt u? Nog meer vragen? Ik wist het allemaal niet meer.................

Dus zijn we gewoon maar begonnen en zo kwam er een stichting op ons pad met ruime ervaring binnen vluchtelingenkampen: C.R.R (zie website).
C.R.R gaat 10 keer per jaar met een vrachtauto vol hulpgoederen richting vluchtelingenkampen en zo hopen wij in november mee te gaan om te helpen.
De kosten daarvan betalen we zelf en de vrachtauto met chauffeurs worden gratis beschikbaar gesteld. Maar u begrijpt die vrachtauto moet vol met hulpgoederen (100 M3 specifiek winterkleding) en de variabele kosten van het transport zijn hoog.
Zo kost elke verhuisdoos bezorgen op Lesbos € 5,- (diesel/ tol/ ferry kosten).

Denk je nu, hier wil/kan ik iets mee? Hou dan de zondagsbrieven, Kompas en de website in de gaten.

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ontmoet ons op 21 september bij PROEF! (zie proefwaddinxveen.nl).

Alvast hartelijk bedankt!

Namens Henk Asscheman, René Tromp, Jaap Bardelmeijer, Anneke Compagne en Arjan Berkouwer

Vanwege het coronavirus
zijn er geen activiteiten in De Rank.

De kerkdiensten op zondagmorgen
worden via Youtube uitgezonden.

Meer informatie

Kerkdiensten