• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

 Tien keer per jaar gaat er een groep vrijwilligers vanuit de stichting Christian Refugee Relief (CRR) naar Lesbos om daar te helpen in het vluchtelingenkamp Moria.

Zo hopen wij mee te gaan in november, ik heb u daar al iets over verteld (lees hier). De oproep twee weken geleden om winterkleding voor de vluchtelingen op Lesbos in te zamelen, is goed van start gegaan. Dankbaar kunnen we u melden dat we al 100 dozen vol met winterkleding klaar hebben staan en dat we al € 1250,- ontvangen hebben.

Even voor de beeldvorming, er kunnen 1300 dozen in een volle vrachtwagen en de kosten van vervoer (diesel, ferry en tol) zijn € 6000,- (€ 5,- per doos). Voor de rekenaars, we halen inderdaad meer geld op dan nodig maar daar gaan we spullen van kopen bij de plaatselijke middenstand op het eiland zelf. Mocht u nog ruimte vrij willen maken in uw kast en u heeft nog goede/schone winterkleding over dan ontvangen wij dat graag. De complete lijst wat nodig is vindt u hier.

Voel u welkom op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur op Mercuriusweg 6. Verder zoeken we nog vrijwilligers die op die dag en tijd bereid zijn de kleding uit te zoeken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij René Tromp, Jaap Bardelmeijer, Anneke Compagne, Henk Asscheman en Arjan Berkouwer.

Alvast Bedankt.

Vanwege het coronavirus
zijn er geen activiteiten in De Rank.

De kerkdiensten op zondagmorgen
worden via Youtube uitgezonden.

Meer informatie

Kerkdiensten