• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zaterdag 2 november wordt weer de jaarlijkse Snuffelmarkt van De Rank gehouden in de hal en de aula van het Coenecoop College.

En ook dit jaar is er weer een ruime sortering te vinden van allerlei gebruikte, maar nog goed bruikbare, spullen. Zoals boeken en CD's, video's en DVD's, kleding, schoenen, curiosa en antiek, speelgoed en knuffels en kerst- en huishoudelijke spullen. Ook worden er weer handgemaakte handwerkjes verkocht en is er weer een 'groenmarkt' waar u naast planten ook bloemstukjes kunt kopen.

Voor de lekkere en/of stevige trek is er weer een uitgebreide catering met koffie/thee en lekkere versnaperingen en diverse lunchsnacks, waarmee u even lekker kunt uitrusten op het terras. En uiteraard zijn ook de overheerlijke, versgebakken oliebollen weer te koop! Hieronder (of hier) kunt u alvast uw bestelling plaatsen.

De opbrengst van de Snuffelmarkt is dit jaar bestemd voor het huisvestingsfonds van De Rank waarvoor we ons - gezien de op termijn benodigde nieuwe huisvesting van De Rank - tijdig moeten voorbereiden.

Graag tot ziens op de Snuffelmarkt op zaterdag 2 november van 09.00-14.00 uur in het Coenecoop College!

De Evenementencommissie van De Rank

 

Vanwege het coronavirus
zijn er geen activiteiten in De Rank.

De kerkdiensten op zondagmorgen
worden via Youtube uitgezonden.

Meer informatie

Kerkdiensten