• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Het schip waar David op vaart heeft de afgelopen maanden niet stil gelegen. Ze zijn in Argentinië van Rosario naar Buenos Aires gegaan en daarna door naar Mar del Plata. Hierna zijn ze doorgevaren naar Santos in Brazilië. In de genoemde plaatsen hebben ze vanuit het schip verschillende evenementen georganiseerd, voor kinderen, jongeren en volwassenen. Dit om te kunnen evangeliseren, maar ook om samenwerking tussen kerken aan te moedigen.

David helpt bij deze evenementen met het licht en geluid, maar heeft ook verschillende goede gesprekken gehad waarin hij kon getuigen van Gods liefde en Jezus reddende kracht.

Voor hem een hele mooie ervaring om te zien hoe deze mensen geraakt worden. Naast alle werkzaamheden heeft David de afgelopen tijd ook een aantal vakantiedagen gehad, waarin hij even kon ontspannen en genieten van de natuur en de vrienden die hij daar heeft. Een nieuwtje, David heeft de catering verlaten en werkt nu in de ICT. Hij heeft enorm veel zin in deze uitdaging! Ook bedankt hij De Rank, al zijn vrienden en familie voor de kaarten die hij heeft ontvangen. Hierdoor voelt hij zich gedragen en gesteund. 

Gebeds- en nieuwsbrief
Wilt u meer lezen over alle ervaringen van David? Regelmatig worden er een gebedsbrief en nieuwsbrief gestuurd vanuit het TFT. U kunt zich daarvoor aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dank- en gebedspunten
Wilt u mee bidden en danken met en voor David?
Dank

  • dat David het veiligheidsteam mag versterken
  • voor de teamleden en alle andere mensen om David heen
  • dat David mag genieten van alles wat hij op het schip mag doen en daarbuiten

Bid…

  • voor gezondheid
  • voor de nieuwkomers en bezoekers op het schip, dat ze zich snel thuis zullen voelen
  • voor Gods leiding in de keuzes die David moet maken

Financiën en acties
Het TFT (en uiteraard ook David) is dankbaar voor de niet aflatende financiële steun waardoor het mogelijk is dit werk te doen. Er zijn veel reguliere donateurs waardoor er een stabiele financiële basis is. Daarmee zijn we er echter niet en is elke gift nog steeds van harte welkom. Donaties, zowel eenmalig als regulier, zijn van harte welkom op NL13RABO0114232938 t.n.v. Operatie Mobilisatie o.v.v. Support David Begeer. Door middel van kleine acties als taarten bakken, stroopwafels verkopen halen proberen we ook geld binnen te halen. Taarten kunnen in allerlei soorten en maten gebakken worden, in overleg is er veel mogelijk, dus laat zeker weten waar uw voorkeur ligt!

Bestellingen kunnen gedaan worden via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is er een mooie jaarkalender gemaakt door Nico Kerkhoff, die wij mogen verkopen voor €10,- per stuk. Het is maar een beperkte oplage, dus wees er snel bij. Ten slotte; wil je fit blijven, worden, of vind je het gewoon leuk om sportief bezig te zijn?! Meld je dan aan voor bootcamp. Je draagt ook nog een steentje bij aan het goede doel. Zie voor meer informatie hieronder.

het TFT David Begeer

Vanwege het coronavirus
zijn er geen activiteiten in De Rank.

De kerkdiensten op zondagmorgen
worden via Youtube uitgezonden.

Meer informatie

Kerkdiensten