• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Snuffelmarkt 2019
De Snuffelmarkt op zaterdag 2 november jl. was een geslaagd evenement. Veel bezoekers hebben de moeite genomen om de Snuffelmarkt te bezoeken en wat nog belangrijker is: er is het nodige gekocht en geconsumeerd. Bij de catering was het rond 12 uur topdrukte. Compliment voor de mensen van de catering die bij al die drukte het hoofd koel hielden. Het was een gezellige drukte op het terras en bij de kramen. Door de speciale wijze van parkeren van de auto’s moest men wel langs
de oliebollenkraam en ook daar stond regelmatig een rij klanten.

Het geheel heeft geresulteerd in de prachtige opbrengt van € 4.863,-- (zie ook dit bericht). Een geweldig mooi resultaat waar we heel dankbaar voor zijn.

Inzameling van spullen
Voor de Rommelmarkt op 9 mei 2020 kunnen we uiteraard nog heel veel spullen gebruiken. Inleveren van spullen, zoals speelgoed, boeken, CD’s, huishoudelijke dingen, kleding en noem maar op….., kan elke maandagavond bij de Smitshoeve, Henegouwerweg 100 tussen 19.00 en 20.00 uur. Wel vooraf bij voorkeur een appje of anders een telefoontje naar Henk Oosterom. Zijn nummer is 06 – 1441 8748.

Verhuur Partytent en Springkussen
Geeft u een feestje en heeft u een ruimteprobleem, dan hebben wij de oplossing. Huur onze partytent. Is het een kinderfeestje dan kunt u ook het springkussen huren. Foto’s van de te huren partytent en/of springkussen alsmede de prijs kunt u hier zien op de website.

Inzameling oud papier, oude metalen en gebruikt frituurvet
Het overleg met de gemeente Waddinxveen over de “nieuwe manier van papier ophalen” is na ca. 2 jaar onderhandelen, zonder een positief resultaat, beëindigd. Dat betekent dat De Rank en ook andere vrijwilligers organisaties geen geld kunnen verdienen door mee te werken bij het ophalen van het papier door Cyclus. We lopen daardoor een behoorlijk bedrag aan inkomsten mis. Het is wel gelukkig nog steeds mogelijk uw oude papier zelf in te leveren bij de Firma Metselaar, Onderweg 37, Waddinxveen. Ook kunt u het papier inleveren op de navolgende verzamelpunten:
 Arie van Nielen, Jan Dorrekenskade - Oost 102
 Gerrit Smit, Henegouwerweg 100 (ook uw oude metaal/ snoeren en frituurvet!).
Brengt u het papier zelf bij de firma Metselaar, dan moet u even melden dat het aantal kg. bij “De Rank” wordt genoteerd. De opbrengst van het oud papier loopt terug, mede door de lage prijs die voor het oude papier en karton gegeven wordt. Maar het loont nog steeds de moeite om het papier niet in de containers te doen maar zelf in te leveren op de hierboven genoemde inleveradressen. De opbrengst van het afgelopen kwartaal is € 61,40 voor het papier en € 67,60 voor karton. Alle mensen die de moeite nemen het papier en karton bij ons in te leveren heel hartelijk dank.

Activiteitenkalender
Vergeet niet in uw agenda te noteren:
 Kennisquiz en agapémaaltijd zaterdag 8 februari 2020
 Rommelmarkt 9 mei 2020

Namens de Evenementencommissie,
Ida Molenaar – 06-42516502- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdiensten