• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Sinds september is er een nieuwe werkgroep Vorming & Toerusting actief in De Rank. Samen met de predikant en de kerkenraad denken we na over hoe we de leden van De Rank kunnen helpen groeien in hun geloof. Daarnaast willen we gemeenteleden die een taak in de gemeente hebben, ondersteunen en toerusten om die taak zo goed mogelijk uit te voeren.

De uitgangspunten voor V&T zijn te vinden in 1 Korintiërs 12. De steekwoorden die we daaruit halen zijn: geloofsopbouw, gavengericht werken, samen vieren en met elkaar meeleven.

Het streven is dat elke activiteit die in De Rank wordt georganiseerd, in ieder geval één van deze componenten bevat.

De afgelopen periode hebben we gebruikt om in kaart te brengen welke activiteiten er al zijn in De Rank. Dat zijn er ontzettend veel. Dat is mooi om te zien en ook iets om dankbaar voor te zijn. De komende maanden willen we gebruiken om beter in beeld te krijgen welke vragen of wensen er leven bij de Rankers. Waarover willen jullie meer leren en ontdekken of waarin willen jullie toegerust worden. Om dat helder te krijgen willen we jullie vragen om op de zondagen 8 en 15 maart voor ons een enquête in te vullen. Dat kan digitaal of op papier. De enquête kan direct worden ingevuld en ingeleverd. Het invullen kan ook thuis. De ingevulde enquêtes kunnen tot uiterlijk 22 maart worden ingeleverd in de kerk of bij één van ons. Heb jij ideeën voor de commissie V&T, of een vraag? Of wil je ons komen helpen? Laat het ons weten.

Commissie Vorming & Toerusting, Klaas-Wouter van Vuuren, Andries Bijkerk Margreet Zandbergen | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.