• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De kerkdienst van 17 mei zal worden geleid door dhr. Aad van der Maas en wordt om 10:00 uur uitgezonden via het Youtube-kanaal van De Rank: youtube.derankwaddinxveen.nl.
Zie ook hieronder. Het materiaal voor de digitale kindernevendienst is (vanaf vrijdagmiddag) hier te vinden.

 

Kerkdienst 24 mei

Inzameling van de gaven
Tijdens deze diensten is er 1 collecte. U kunt uw gave overmaken op rekeningnummer: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen.
Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de Diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen!

Deze zondag het gedeelte van de Diaconie-collecte bestemd voor het ZWO jaarproject Alo Mik! 
Het wijkcentrum is nog gesloten, maar er wordt door het team van alles aangedaan om de kinderen toch te helpen met hun huiswerk.
Ook krijgen gezinnen een voedselpakketten als men zelf het geld  niet heeft om eten te kopen. Ook al zijn de doelen iets veranderd door de corona-crisis, het werk gaat door!!
 
Wilt u Alo Mik! helpen zodat zij o.a. voedsel kunnen blijven uitdelen waar dit hard nodig is?! 


We zullen de komende weken de kerkdiensten online blijven verzorgen, in ieder geval tot 1 juni. In de afgelopen weken waren verschillende gemeenteleden betrokken bij de voorbereiding van deze diensten. Van verschillende kanten kregen we positieve reacties op de kwaliteit van beeld en geluid en op de invulling. Gemeenteleden die thuis geen internet hebben, ontvangen een CD met daarop de kerkdienst, heel fijn! Voor wat betreft de komende weken zullen de diensten op zaterdagmorgen opgenomen worden in het Coenecoop college, met een afwisseling van beeld en geluid. Ook de ouderling van dienst zal aanwezig zijn: met, zoals gebruikelijk, enkele mededelingen en een ‘vriendelijk knikje’ aan de voorganger die dan vervolgens de dienst zal leiden.