• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De kerkdienst op 13 september is een speciale kampdienst. Omdat het jeugdkamp in april niet door kon gaan en het dit jaar een speciaal jubileumjaar is (20 jaar) is er een feestweekend voor de jeugd. Dicht bij huis, namelijk allemaal in Waddinxveen. Ds. Harald Overeem zal ook zijn inbreng leveren in de dienst.

U kunt zich niet aanmelden voor deze dienst; de kerkzaal is gevuld met jeugd, jeugdleiding en gasten die zijn uitgenodigd. Maar u kunt de dienst wel helemaal meebeleven, vanaf 09.45 uur, via het Youtube-kanaal van De Rank: youtube.derankwaddinxveen.nl.

Materialen bij de dienst
? Verwerking digitale kindernevendienst zondag 30 augustus (vanaf vrijdag): klik hier.
? De preeksamenvatting van deze kampdienst (vanaf zondag): klik hier.
? De speciale Kamp-Feest-uitgave van de Zondagsbrief

Inzameling van de gaven
Tijdens deze diensten is er één collecte. U kunt uw gave overmaken op rekeningnummer: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de Diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier meer over het diaconale deel van de collecte van deze zondag en hier over hoe u een bijdrage kunt overmaken.

Collectebestemming diaconale deel zondag 13 september
Zoals u allemaal waarschijnlijk heeft vernomen, is er afgelopen week brand geweest op het Griekse eiland Lesbos. Vluchtelingenkamp Moria is bijna compleet verwoest. De situatie daar was al schrijnend en nu komt deze ramp er nog overheen. Het kleine beetje wat mensen hadden zijn ze nu ook kwijt. Mensen slapen op straat, zijn op de vlucht... vreselijk!
We hebben als diaconie besloten om de collecte van vandaag te houden voor deze vluchtelingen. Klik hier om te lezen hoe u digitaal aan de collecte kunt bijdragen.

Vrijdag 11 september is er een extra transport vertrokken richting Griekenland; deze reis is financieel mede mogelijk gemaakt door Waddinxveen helpt Lesbos. Doet u mee?? 
Naast financiële steun, kan de werkgroep ook praktische hulp goed gebruiken. Als u een steentje wilt bijdragen kunt u via de facebook site van de werkgroep kijken op welke manier dit kan, of u kunt contact opnemen met Arjan Berkouwer [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]. Daarnaast willen we u vragen om voor de mensen op Lesbos te blijven bidden.

Hartelijk dank voor uw steun; financieel, in gebed of praktisch.