Afdrukken

Start Discipelcursus

Evenement

Titel:
Start Discipelcursus
Wanneer:
ma 26 september 2022, 20:00 - 22:00
Categorie:
Activiteit iedereen

Omschrijving

Wat
De meeste christelijke leiders zijn het erover eens dat veel te weinig christenen hun potentieel bereiken. Hoe komt dat? Meestal omdat men niet begrijpt wat hun nieuwe identiteit in Christus is. De discipelschapscursus ‘Vrijheid in Christus’ is ontwikkeld om te begrijpen wat er allemaal is gebeurd op het moment dat men christen werd: wie men is in Christus; de waarheid van Gods onvoorwaardelijke liefde; waarom er geen veroordeling is en waarom we niet meer gevangen hoeven te zitten in een spiraal van zonde, negatief denken en hopeloosheid.
De cursus richt zich allereerst op het bevestigen van onze identiteit in Christus, geeft vervolgens de gereedschappen om vrij te komen en vrij te blijven van alles wat ons tegenhoudt, en een strategie voor voortdurende vernieuwing. De cursus wordt al een aantal jaar met enthousiasme gegeven en gevolgd door o.a. gemeenteleden uit de Rank.

Wie
De cursus is bedoeld voor iedere christen die ernaar verlangt om meer in vrijheid te leven en zo meer tot zijn/haar bestemming in Christus te komen. 

Wanneer 
De cursus start op maandag 26 september. Duur van de cursus is 13 avonden plus een ministry weekend. De cursus wordt op maandagavond gegeven, om de 2 weken. Per avond is een blok van 2 uur gepland (van 20.00 tot 22.00 uur) in de Bethelschool. 

Kosten
Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage verwacht in de kosten van het cursusmateriaal (de deelnemersgids en het boekje Stap voor Stap naar Vrijheid in Christus) en in de overige kosten (o.a. zaalhuur).

Meer info
Ga naar: www.meerinwaddinxveen.nl/ficm Van harte welkom!

Namens het voorbereidingsteam
Johanna Bos, Ingrid Hagen, Ria en Theo Molenaar