Wat was het een teleurstelling dat we in april niet met elkaar op kamp konden gaan! Corona zorgde ervoor dat ons feest, ons twintigste kamp, moest worden uitgesteld. Inmiddels zijn we een paar maanden verder, zijn de maatregelen, met name die voor kinderen en tieners, behoorlijk versoepeld en heeft de kampcommissie groen licht om kamp 2020 2.0 te organiseren.

In het weekend van 12 en 13 september gaan we dan toch echt een feest geven ter ere van 20 jaar kamp. Dit alles zal in en rond het Coenecoop College plaatsvinden.

De zaterdag zal er in grote lijnen uit zien, zoals iedere zaterdag op een kamp. We gaan ochtendgymnastieken (tuurlijk!), spellen doen, ons verdiepen in het thema, we vieren een grootse bonte avond en voor de Rock Solidgroep is er een nachtspel. Op zondag nemen we alle Rankers mee op kamp. De kerkdienst in De Rank is dan namelijk de kampdienst en iedereen kan deze meebeleven via de livestream. Samen met ds. Harald Overeem en de themacommissie zal de dienst worden voorbereid zoals wij dat altijd doen op kamp. 

Het is een unieke kans om te laten zien hoe wij dat nou eigenlijk doen! Wij hopen dat velen aan zullen haken en deze bijzondere dienst mee willen vieren. Wij vinden het heel bijzonder om dit met de hele gemeente te mogen en kunnen delen.
Na de dienst zullen we nog een spel doen, net als bij een ‘gewoon’ kamp. Hoewel het een kamp 2.0 is, een ietwat uitgeklede versie van wat we gewend zijn, gaan we er toch een groot feest van maken met de deelnemers.

Net als andere jaren hebben we jullie hulp nodig met boodschappen doen en aangezien het deze keer dus wel heel dichtbij is, doen we misschien ook voor andere dingen een beroep op jullie. Daarover informeren we jullie later via de zondagsbrief. De kampcrew is hard en enthousiast aan het werk om het programma aan te passen, dat komt helemaal goed. We hebben er zin in en we hopen alle deelnemers met ons! 

Tot in september!

de kampcrew 2020 2.0