• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Vacature medisch specialist
Op verzoek van de lokale kerken worden regelmatig diaconale activiteiten uitgevoerd door de GZB, zoals medische zorg. In dat kader is de GZB op zoek naar een verpleegkundige, fysiotherapeut of arts. 
Deze persoon zal door heel Albanië reizen om op locatie bij de kerken zorg te verlenen en deze zorg te coördineren, maar zij/hij werkt ook in de medische kliniek ABC te Tirana. Het betreft een positie van medisch-diaconaal werker, de praktische kant van kerkenwerk en is voor een periode van 4 tot 6 jaren. Voor meer informatie zie: https://ap.lc/DDv5U.

GZB Albanië reis
Op moment van schrijven is de GZB bezig met het organiseren van een reis naar Albanië. Zoals het er nu naar uitziet zal deze reis in het najaar van 2022 DV plaatsvinden. Aad van der Maas zal actief betrokken zijn bij deze reis. Gedacht wordt aan een reis van negen dagen; van zaterdag tot maandag. Hier zitten twee zondagen in voor ontmoeting met een tweetal kerken in Albanië. O.o.v. staat 9 november 2021 op de planning voor een informatieavond bij de GZB in Amersfoort. Nadere informatie volgt op de website: https://gzbexperience.nl/

Conferentie ISTL Bijbelschool 
Eind september heeft de ISTL Bijbelschool een conferentie gehouden met alle studenten van de afgelopen 12,5 jaar. Het gros van de studenten volgt de Bijbelschool op Bachelor niveau (HBO), maar sinds een paar jaar is het mogelijk om deze studie op Master (Universitair) niveau te volgen. Tijdens  de conferentie zal aan de eerste student, Erion Cuni (zie foto) zijn Master diploma worden uitgereikt.

 

En nog meer studenten kregen hun diploma van de bijbelschool:

 

Stand van zaken  fondsenwerving
Op moment van schrijven is er € 15.120,- toegezegd, waarvan we € 11.640,- hebben mogen ontvangen. Dank u hartelijk voor uw giften om zodoende het werk van Aad van der Maas in Albanië mogelijk te maken.


Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u hier op de website en op gzb.nl/famvdmaas. Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”. 

Bedankt Jelle Minnema
Zoals bij u bekend heeft Jelle Minnema het ambt van voorzitter van de kerkenraad van de Rank aanvaard en is hij inmiddels bevestigd. Hierdoor zal Jelle zijn taken bij de TFC van de familie van der Maas neerleggen. We kennen Jelle als een rustpunt binnen de TFC. Iemand die denkt in oplossingen en ideeën, het overzicht behoudt en een zeer prettig persoon is om mee samen te werken. We willen Jelle bedanken voor zijn werkzaamheden en natuurlijk nemen we geen definitief afscheid, maar zullen we elkaar binnen onze wijkgemeente blijven ontmoeten. 

De Thuisfrontcommissie
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.