• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

 Goed werkende laptops
Voor de bibliotheek in de Bijbelschool is Aad op zoek naar goed werkende laptops. Deze laptops blijven in de bibliotheek staan en studenten kunnen hiermee in de studieruimte werkstukken maken, informatie opzoeken op het internet.
Daarnaast zoekt Aad naar laptops voor de mentoren van de online Bijbelcursussen. Aad heeft gelukkig de beschikking over getrainde mentoren die graag mee willen helpen, maar Aad kan ze helaas niet inschakelen omdat ze niet over een laptop of PC beschikken. Deze mentoren wonen verspreid over heel Albanië en zouden de laptop thuis gebruiken. 

Een aantal kerken heeft Aad ook gevraagd om laptops. Zij willen in hun kerkzaal huiswerk begeleiding geven voor jongeren in hun wijk. Dit is een fantastische manier om iets te kunnen betekenen voor deze jongeren. Tegelijkertijd kunnen ze de laptops inzetten tijdens kerkdiensten, kinder- en jongeren bijeenkomsten, voor muziek, Bijbelstudies enz. Kees Alblas heeft via zijn werkgever 10 goed werkende laptops kunnen regelen. Kees hartelijk dank hiervoor! 
Heeft u of uw bedrijf goed werkende laptops die niet meer worden gebruikt, Aad van der Maas kan ze goed gebruiken. Meldt u zich bij de TFC of breng de laptop(s) langs bij René Tromp, Oranjelaan 12 te Waddinxveen.

Jongerengroep op bezoek
Begin mei was een jongerengroep uit Veenendaal (5 VWO Ichtuscollege) op bezoek in Albanië. Deze jongeren hielpen mee met het registreren van in de boeken in de bibliotheek van de ISTL (International School of Theology and Leadership Albania), ze hebben groenten ingezameld voor de voedselbank en ze hebben jongeren ontmoet van kerken in de plaatsen Lezhe, Lushnje en Berat. Daarnaast hebben ze in het weekend geassisteerd bij de kinderclubs van een partnerorganisatie; Busfsh (www.cef.ai)

Stand van zaken fondsenwerving

Op moment van schrijven is er € 14.199,- toegezegd, waarvan we € 7.879,- hebben mogen ontvangen. Het aantal vaste gevers is 45 en deze brengen maandelijks het bedrag van € 850,- bij elkaar. Dank u nogmaals hartelijk voor uw giften om zodoende het werk van Aad van der Maas in Albanië mogelijk te maken.

Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u hier op deze website en op de website van de GZB.
Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”.

De Thuisfrontcommissie
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.