• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Fam. vd Maas viert vakantie in Nederland
Het gaat nu opschieten. Op het moment dat deze Kompas verschijnt is het nog een paar dagen voordat Aad, Dineke, Chris en Jos hun vakantie zullen vieren in Nederland. Zij zien daar erg naar uit en wij uiteraard ook! Zij zullen verblijven in Waddinxveen en we zijn dankbaar dat er 4 fietsen voor hen beschikbaar zijn gesteld voor deze periode.

Zondag 1 juli zal de fam. Van der Maas in en na de ochtenddienst e.e.a. vertellen over het eerste jaar in Albanië en het werk dat zij daar doen. Na de dienst staat er een tafel met allerlei informatie over de uitzending en er wordt gezorgd voor iets lekkers bij de koffie. Daarna zullen Aad en Dineke e.e.a. presenteren over het werk in Albanië en de ervaringen in het afgelopen jaar.

Daarna is de mogelijk­heid om informeel met de fam. Van der Maas na en bij te praten. Voor een broodje wordt gezorgd. Dus blijf zeker nog even ‘na’ zodat u dit kunt meebeleven.

De dag ervoor (op zaterdag 30 juni) is er de Rabobank Sponsorfietstocht. Vanuit De Rank willen we ook weer meefietsen met als bestemming de uitzending van de Fam. vd Maas. U kunt kiezen of u 15, 30 of 60 kilometer wilt fietsen of aan de wielrentocht mee wilt doen. Voor de verschillende tochten sponsort de Rabobank – per fietser – een bedrag van resp. € 5,=, € 10,=, € 20,= en € 25,=.

Meer informatie over deze sponsorfietstocht leest u op de website fietstocht.derankwaddinxveen.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden en ook via het informatiebord bij de uitgang van de kerk op zondag.

 

Stand van zaken fondsenwerving
Wij willen u graag op de hoogte brengen van de tot op heden (1 juni) ontvangen bedragen t.b.v. van de uitzending. We zien dat zowel het totaal aan reeds ontvangen bedragen hoger is geworden nl. € 13.083,=, als ook het totaal toegezegde bedrag wat inmiddels € 18.496,= bedraagt. De fooienpot van PinkPoff (€ 41,45) is ook toegezegd – top! Voor alle toegezegde en ontvangen bedragen zijn we uiteraard erg dankbaar. Maar er is nog meer nodig, dus vragen we u om te geven; de gegevens staan onderaan dit stukje en op de website.

Betrokkenheid vanuit De Rank
De Thuisfrontcommissie (TFC) ondersteunt de familie Van der Maas door contact te onderhouden, het verstrekken van informatie en ook door voldoende financiële middelen bij elkaar te krijgen om deze uitzending mogelijk te maken. 

Gepland…

  • Na de zomervakantie worden weer nieuwe data voor de sponsordiners gepland. Meer informatie en aanmelden (individueel of groep van max. 14 personen) kan bij Tonny Twigt: tel. 611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen: tel. 630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
  • Van 18 juni t/m 23 juli zal de familie Van der Maas verlof hebben en in Nederland zijn. Er is uiteraard in die periode gelegenheid om hen te spreken en ervaringen uit Albanië van hen te vernemen.
  • Zaterdag 30 juni wordt voor de tweede maal de Rabobank Sponsorfietstocht georganiseerd. Wij willen vanuit De Rank meefietsen voor de uitzending. Aanmelden kan hier of via het informatiebord bij de uitgang van de kerk.
  • Op zondag 1 juli – in en na de ochtenddienst – zullen Aad en Dineke vertellen over het eerste jaar in Albanië. Ook de diaconale collecte is deze zondag bestemd voor de uitzending.
  • In september organiseert de GZB weer een vrouwenreis. Meer informatie over deze reizen is te vinden op de website van de GZB (gzb.nl, zoek op “vrouwenreis”)
  • Zaterdag 29 september organiseren we een sponsor-strandwandeling (in de middag) met koffie/thee en iets lekkers na afloop. Binnenkort volgt meer informatie, maar noteer de datum alvast in uw agenda.

Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u hier op deze website en op gzb.nl/famvdmaas.

Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”.  Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen! (zie de website of neem een kaartje mee bij de uitgang van de kerk). Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie