• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Fam. vd Maas in Nederland
Na een vakantie van 5 weken in Nederland is de familie Van der Maas op 23 juli weer naar huis in Albanië gegaan. Zij hebben een goede tijd in Nederland gehad met veel ontmoetingen en de nodige ontspanning. Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen door middel van huisvesting, fietsen die hen ter beschikking stonden en de ontmoetingen en blijken van aandacht. Voor Chris en Jos is het nog even vakantie, zij gaan in september weer naar school. En ook Aad en Dineke pakken inmiddels hun werkzaamheden weer op.

Zoals Aad ook heeft verteld in de presentaties, o.a. in de kerk, zal hij zich tevens gaan bezighouden met de opzet en opbouw van een (reeds bestaande) theologische school in Tirana. Dineke doet vrijwilligerswerk bij de stichting Alo!Mik, waar zij jongeren begeleid met de Engelse taal. Uw meeleven, gebed en (financiële) steun is nog steeds hard nodig om het werk wat Aad en Dineke doen in Albanië mogelijk te maken. Zie hieronder voor meer informatie hoe u kunt bijdragen, waarvoor alvast hartelijke dank!

De laatste nieuwsbrief van de Familie van der Maas (september) kunt u hier lezen (PDF).

Stand van zaken fondsenwerving
Zoals de thermometer (plaatje) aangeeft is er inmiddels een bedrag toegezegd van € 23.140,= (waarvan inmiddels € 19.425,= is ontvangen. Wij zijn als TFC dankbaar dat het werk van Aad en Dineke in Albanië op deze manier mogelijk kan worden gemaakt. Er is nog meer nodig, dus graag nodigen wij u uit om uw steun (ook door middel van een gift) kenbaar te maken, Hieronder vindt u de informatie daarover.

Betrokkenheid vanuit De Rank
De Thuisfrontcommissie (TFC) ondersteunt de familie Van der Maas door contact te onderhouden, het verstrekken van informatie en ook door voldoende financiële middelen bij elkaar te krijgen om deze uitzending mogelijk te maken. 

Gepland…

  • Na de zomervakantie worden weer nieuwe data voor de sponsordiners gepland. Meer informatie en aanmelden (individueel of groep van max. 14 personen) kan bij Tonny Twigt: tel. 611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen: tel. 630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
  • Op zondag 9 september is de diaconale collecte bestemd voor de familie Van der Maas. Na de dienst kunt u bij een tafel bij de uitgang meer informatie over de uitzending verkrijgen.
  • In september organiseert de GZB weer een vrouwenreis. Meer informatie over deze reizen is te vinden op de website van de GZB (gzb.nl, zoek op “vrouwenreis”)
  • Zaterdag 29 september organiseren we een sponsor-strandwandeling (in de middag) met koffie/thee en iets lekkers na afloop. Binnenkort volgt meer informatie, maar noteer de datum alvast in uw agenda.

Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u op deze websites (klik hier) en op gzb.nl/famvdmaas.

Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”.  Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen! (zie de website of neem een kaartje mee bij de uitgang van de kerk). Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie