• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Intercultureel Bijbellezen
Bijbellezen met mensen ergens anders in de wereld is een inspirerende ervaring. Het maakt verschil of u de Bijbel leest als inwoner van Nederland of van Albanië. De TFC is voornemens een aantal avonden te beleggen om intercultureel Bijbel te lezen met zusters en broeders in Albanië. Klik hier voor meer informatie.

Stand van zaken fondsenwerving
Wij zijn u verheugd te melden dat 2019 bemoedigend van start is gegaan. Onder andere dankzij een speciale bijdrage namens de Hervormde Gemeente Vriezenveen van € 8.000,-. Tot op heden is reeds € 10.660,- ontvangen en € 17.805,- toegezegd. U kunt de familie van der Maas steunen door middel van meeleven, gebed en ook financiële ondersteuning. Daarom zou het fantastisch zijn als u op een structurele manier (maandelijks) met een bepaald bedrag deze uitzending zou willen ondersteunen. Ook kleine bedragen helpen! Zie hieronder voor meer informatie, waarvoor alvast dank!

Werkverlof Aad
Aad zal van 26 oktober t/m 9 november 2019 op werkverlof in Nederland zijn. Hij wordt geacht waar dat wordt gevraagd of nodig blijkt namens de GZB te vertellen over het werk van de GZB en specifiek over zijn werk in Albanië. Het plan is dat Aad in die periode ook 1 zondag (3 november) in de Rank zal zijn om ons bij te praten en in de Rank voor te gaan. 

Sponsordiners
Een gezellige avond met een heerlijke diner; dat zijn de sponsordiners waarvoor u zich (individueel of met groep van max. 14 personen) kunt aanmelden bij Tonny Twigt: tel. 611102 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Heleen Zandbergen: tel. 630673 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Of houd deze website in de gaten voor de komende sponsordiners.

Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vindt u op de websites: famvdmaas.derankwaddinxveen.nl en gzb.nl/famvdmaas. De meest recente nieuwsbrieven liggen op zondag ook bij de uitgang in de kerk. Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”. Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen! (zie deze website of neem een kaartje mee bij de uitgang van de kerk). Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie

[ kijk hier voor meer informatie over deze uitzending ]